2777
2789
اتفاقا بر عکس به نظر من هم مردا هم زنا هر دو برای سلامت اخلاقی جامعه وظایفی بر عهده دارند نمیشه فقط ...

عزیزم روش شما خیلی ساله داره اجرا میشه نتیجه معکوس داده. بیخیالش بشو دیگه.

ذات انسان تنوع طلب و آزادی طلبه.حتی اگه براش مهم هم نباشه که شلوارک بپوشه یا شلوار وقتی شما اجبارش کنی به سمت مخالف میره... در همه موارد همینه ...

من خودم وقتی به سن تکلیف نرسیده بودم کارتن میدیدم مثلا شال یا روسری داشت به نظرم باحال بود منم میخاستم. مامانم تعجب میکرد!! وقتی بزرگتر شدم و اجبارا باید استفاده میکردم دیگه زده شدم.حالا هم خیلی روتین میپوشم ولی وقتی زور بالای سرم باشه خوشم نمیاد، ازونور میفتم.

همه دنیا انسان اند دارند در کنار هم آدم وار با پوشش ها و سلیقه های متفاوت زندگی میکنند. تا حالا هم نشنیدم کسی بگه به فلانی تج  اوز شده چون بیک نی تنش بوده!! :)) یعنی تهشو دارم میگما!! چون اینم به عنوان یه لباس خیلی کشورها عادی سازی شده و به چشم کسی نمیاد.اما علته لباس نیست، قبول کن :))

در عوض هر چقدر فضا رو خفه تر کنی و سیاه سفید، فس  اد بیشتر میشه. حالا دیگه نمیخوام بسطش بدم چون تاپیک فیل میشه.

یه پروسه صد ساله شاید باشه تو فرهنگ ما.

اما مادرم همیشه به همه میگفت، کسی رو در گور کس دیگه نمیگذارند. کافیه هر کسی خودش خوب باشه تا با مراتب کل جامعه خوب بشه. کارت به کار کسی نباشه.سخته ولی راهش همینه.

یه بنده خدایی یه جمله داره معروفه: میگه اینقدر به تاریکی لعنت نفرستید، کافیست یک شمع روشن کنید.

تمام.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم روش شما خیلی ساله داره اجرا میشه نتیجه معکوس داده. بیخیالش بشو دیگه.ذات انسان تنوع طلب و آزادی ...

درسته فبول دارم که زور و اجبار باعث شده مردم ما ازون ور بوم بیفتند و لج کنن ولی خداییش اون موقعها که حجاب و حیا تو جامعه بود مردا و زنا سالم تر بودن یا الان ؟؟ نسل مامان باباهای ما اصلا خیانت نبود چون دسترسی به زن نداشتن ، زنا خودشونو وا نمی دادن ، آبرو مهم بود اینا همه مثل افسار باعث میشد مردم دنبال هوای نفس و مسائل شهوانی نرن ولی الان از همه چی قبح زدایی شده نتیجه هم شده خانواده های از هم پاشیده ، به نظر من حیا و پاکدامنی واقعا چیز خوبی بود که دیگه گم شده تو جامعه ما ، من خودم با حجاب نیستم ولی به نظرم حیا داشتن تو لباس پوشیدن ، نگاه کردن ، معاشرت کردن چیز خوبیه و باید تبلیغ و ترویج بشه 

عزیزم انشالله هیچوقت درک نکنی ک چی میگم با دو تا بچه رفتم قهر آواره شدم حتی هزار تومان تو جیبم نبود ...

عزیزم اینا دیگه نفقه است وظیفشه بده. مگه میشه خرجی بچشو نده. یه قدمی بردار قبل از اینکه به درد بی درمان خدای ناکرده مبتلا بشی.

یکمم محکم تر باش.

منم کم تنها نماندم. هیچ کسم ندارم. یعنی حتی اون پدر مادر که شما میگی هم نیست، ولی خودم رو که دارم. قوی باش و واقع بین. 

بعله با حقوق نمیشه خونه رهن کرد ولی اگر شما اقدام درست کنی ؛ اون قانونی باید کمکت کنه چون پدره، چون شوهره...

ولی خب اگر میخوای همینجوری درد دل کنی و وقتت بگذره اینجا جای مناسبیه...

چش شده مگه

افسرده شده 

شوهرم ادمی بود که دلقک مهمونی ها بود همه رو می‌خندوند 

الان کم حرف و عصبی شده یکساله نخندیده جایی نمیره اعصابش همش خورده تو خونه و مدام دوستاش بهش زنگ میزنن که چی شده چرا تو خودتی اگه مشکلی داری بگو کمکت کنیم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
الکی چرا خودتونو عذاب میدید؟بعدم توجیه مسخره میکنید

از نظر شما کدوم توجیه من مسخرس??

من یه مادرم نمیتونم برم طلاق بگیرم بچهامو ول کنم اونم قطعا بخاطر اذیت کردن من بچها رو بهم نمیده بعدم برم شوهر کنم که جوونیم نسوزه من اولویت اول و آخرم بچهامن

تو این محیط بچه ها اسیب میبینن فکر نکن داری به بچه ها لطف میکنییه حرکتی باید بزنی دیگه نمیشه هیچ کار ...

میدونم ولی بلور کن خانوادم خیلی سمی ان پشتم نیستن

اوووه شوهر منم همینه جلو چشم خودم زل میزنه ب اندام زنا ی بی حجاب خدا لعنتشون کنه واقعا🤧

خدا شوهر تو ر‌و لعنت کنه که انقدر مریضه بقیه زنا ارامش ندارن از دستش همچینی زنایی مثل شما که هرزگی نرای بدردنخورتونو میزارین پای پوشش و زیبایی دیگران

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

عزیزم انشالله هیچوقت درک نکنی ک چی میگم با دو تا بچه رفتم قهر آواره شدم حتی هزار تومان تو جیبم نبود ...

ولشون کن اینایی که راحت می گن طلاق بگیر همه مجرد و کم سن و سالند و هیچ درکی از واقعیتهای زندگی ندارند.

درسته فبول دارم که زور و اجبار باعث شده مردم ما ازون ور بوم بیفتند و لج کنن ولی خداییش اون موقعها که ...

قربونت نمیدونم شما چند سالته ولی نسل پدر مادر من که نسبتا همه چی اوکی بود، مینی ژوپ میپوشیدند. همون فیلم مشتیا و حجب و حیا زیر چادر گلدار!!! 

بعدم یکی دیگه از دلایل روانشناسی این حجم از مشکلات به قول شما حیا میدونی چیه!! اقت  ص  ادی!! میدونی چرا؟

چون دوپامین کم میاد در بدن،افسرده و پرخاشگر و ... میشه. بدن دنبال راه در رو برای آزاد شدن ازین وضعیت بده. یه راه ارزان که به ذهنش میرسه لذت جن س ی رایگان در سطح شهر هست...بدن داره سیر بقا اشو طی میکنه. کار غریزی عادیشه.

از طرف دیگه بخوام بگم، ما یه هرم برای ارتقا انسانی داریم که در هر سطح باید یه سری نیازها برطرف بشه تا به مرحله بالاتر برسیم. نمیدونم آشنایی داری یا نه.

مثلا طبقه اول آب و غذاست. تا اینجا رو به سلامت رد نکنی نمیتونی به به ارتقا انسانیت برسی.

عزیزم این داستان خیلی سر دراز داره. من دیگه با اجازتون چیزی نمیگم چون فیل میشم. و خیلی هم پیچیده میشه...

شاد باشی.