2777
2789
من مشکلم اینه نه میبخشم نه طلاق میگیرم

سبز پسته ای جان، من یاد گرفتم که هر آدمی به یک دردی میخوره، یکی به درد عاشقی، یکی مسافرت، یکی مهمونی،...به هر دردی میخوره از همونش استفاده کن.پول بگیر ازش و بچه هاتو درست و عالی تربیت کن و با بچه هات کیف کن.

بیشعور به من میگه بیا فیلم +۱۸ ببینیم🙄🙄🙄🤣

ی چیز میگم حقیقت محضه..

دیدن فیلم های پ ورن و روابط نامشروع و غیر عرف و این کارها بشدت راه ورود شیاطین و اجنه رو به خونه زندگی و خود آدم راحت میکنه. و لین فاجعه ست

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرگزکلا باهاش کات کنشوهر من جلو چشم خودم پروفایل زنا رو زوم میکنه دید میزنه میگه دوست دارم ببین شوهر ...

آره سر همین ماجرا ها دعوا کردم و تموم کردم ، آره اونم پروفایل زنا رو زوم میکرد میگف نگاه کن یا تو اینستا دخترا رو نگاه میکرد و...خودمم حس کردم درست نمیشه ولی خودش میگف من ب زنم متعهد میشم فلان میشم و ....

هرگزکلا باهاش کات کنشوهر من جلو چشم خودم پروفایل زنا رو زوم میکنه دید میزنه میگه دوست دارم ببین شوهر ...

بعد جالبه اصلا دست منم نمیگرفت میگف نامحرمی و .... بعد که اون شکلی راجب بقیه حرف میزد اعتراض میکردم میگف شوخی میکنم 

البته ی بار بهم گفت دلیل اینکه دستتو نمی‌گیرم و ... اینه که حس اونجوری بهت ندارم گفتم چه ربطی داره آدم کسی رو که دوست داشته باشه دوست داره دستشو بگیره ، گف من دلم نمیاد بهت دست بزنمم

کلا خودمم نمی‌دونم چطور بود 

شاید اونا یه حامیه خوب دارن که پشتشون بهشون گرمه این قدر راحت حرف طلاق می زنند اگه مثل ما تنها وبی ک ...

خب پس نگید بخاطر بچه موندیم و الکی سرش منت نذارید وقتی بخاطر حامی نداشتن نتونستین طلاق بگیرین

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
این خیانت جنسی هم میکنه مدام مچشو با زن تو ماشین گرفتم

عزیزم مواظب باش بیماری جنسی ازش نگیری برو آزمایش بده و هرگز دیگه باهاش رابطه برقرار نکن.

من خودم به یه مرد کثافتی اعتماد کردم به بهونه ازدواج بکارتمو گرفت و چندبار رابطه برقرار کرد آخر ولم کرد..فهمیدم دخترباز ترین انسانه که حتی در دورانی که باهاش بودم در کنار من با دخترای دیگه ام رابطه جنسی داشته الان میترسم برم آزمایش بدم

آره سر همین ماجرا ها دعوا کردم و تموم کردم ، آره اونم پروفایل زنا رو زوم میکرد میگف نگاه کن یا تو ای ...

غلط کرده دروغ میکن

ببین شوهر دوستم آنقدر اصیل و محترمه نگم. 

شکر خدا الهی برای هم بمونن و ب عشق هم پیر بشن

من شوهرم واقعا چشم و دلش هرزه است 

روانیه واقعا روانیه

عمرتون حیف نکن

بخدا من الان وسط زمین و هوام

ازدواجم سنتی بوده لقمه ای ک بابای نفهمم برام گرفته به حرف داداشم 

خودتو بدبخت نکن

بخدا هیچکس بداد آدم نمیرسه

من الان مادرم میگه تو این اوضاع خرجتو میده بسه

دیگه شعور نمیرسه چ بلای سر روح و روان اومده

ببین یکماهه از خونه بیرون نرفتم 

5 ماهه رابطه نداشتم

14 ساله جز تحقیر و تهدید و گروکشی و حیله گری ندیدم

میتونی بسم ا...

با یکی از خودت سرتر بگرد ک بهت اضافه بشه نه کم

ی چیزایی برنمیگرده

ی خاطره هایی پاک نمیرسه

من تو بغل شوهرم و اون جای دیگه

جلوم خودارضایی میکنه و ...

بخودت رحم کن

غلط کرده دروغ میکنببین شوهر دوستم آنقدر اصیل و محترمه نگم. شکر خدا الهی برای هم بمونن و ب عشق هم پیر ...

جدی ؟ یعنی باهم رابطه هم ندارین ؟ اینجور مردا اگر هولن پس چرا ب زن خودشون نیازاشونو رفع نمیکنن؟

برام سواله، خداروشکر نزدیک دوماهی هست تموم کردم واقعا موهای سرم سفید شده بود ، الان آرامش دارم 

چه عجب چرا ما اطرافمون اینجور مردایی ندیدم همه نشستن سر زندگیشون کاری به کسیم ندارن مگه شما کجا هست ...

چقدر خووب
میتونم بپرسم ساکن کجا هستین
من خدای ناکرده  توهین به عموها ودایی ها واقوام خودم نکردم موردیکه تو تهران زیاد میبینم ودیدم این بوده درضمن من فکر میکنم اون مردی هم که ما میگیم خوبن وچشم پاکن زندگی بمن ثابت کرده اب زیرکاههای باسیاست و هنرمندی بودند که تونستن موفق عمل کنن و خوب به همه کاراشون برسند خوووووب
ولی با همه این تفاصیر ارزو میکنم حدالاقل مردای شما دوست عزیز جزو استثناعات عالم مردانه باشند وچشماشون ونیازهاشون فقط متوجه خانم خودشون باشه ...موفق باشین.

غلط کرده دروغ میکنببین شوهر دوستم آنقدر اصیل و محترمه نگم. شکر خدا الهی برای هم بمونن و ب عشق هم پیر ...

عزیزممم واقعا متاسف شدم ، بعد جالبه این پسر این‌قدر جلو بقیه خودشو محجوب و خوب نشون میده که حد نداره یعنی ب هر کی بگم اصلاااا باور نمیکنه حتی مامانش هم خبر نداره از این روحیاتش حتی خانوادش فکر میکنن عالیه

خودمم همین جوری اولش گول خوردم بعد که نزدیک شدم بهش دیدم نه خیلی فرق داره با چیزی که نشون میده

البته آخر هر حرفیش هم میگف شوخی کردم