2777
2789
عنوان

از چندشی های دوران عقد فامیلاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 67 پست
نه والا خجالتی ندارهمن موندم اگه حسادت نیست چیه ک اینقدر روی تازه ازدواج کرده ها زوم هستین مگه بقیه ...

والا

آدمای عقد کرده و تازه ازدواج کرده تو فامیلمون زیاد بوده که تو جمع محترمانه همدیگه رو صدا میکردن یا خیلی باشخصیت بودن که آدم میبینه قند تو دلش آب میشه

نه اونایی که چندش بازی و ندیده بازی دراووردن😏😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والاآدمای عقد کرده و تازه ازدواج کرده تو فامیلمون زیاد بوده که تو جمع محترمانه همدیگه رو صدا میکردن ...

به نظر من شما کل تاپیکت بوی حسادت میده اصلا اغراق خوبی نداری...

مثلا چیزی ادم بدش بیاد چرا باید بیاد مطرحش کنه و بخواد دیگران تجربیات مشابه تعریف کنن...

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والاآدمای عقد کرده و تازه ازدواج کرده تو فامیلمون زیاد بوده که تو جمع محترمانه همدیگه رو صدا میکردن ...

دقیقا تاپیک همین 6 دی ماه 2 تا قبلی مهر تاییدی برای حرفمه...

خیلی زشته رفتارتون روش تجدید نظر کن

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من شما کل تاپیکت بوی حسادت میده اصلا اغراق خوبی نداری...مثلا چیزی ادم بدش بیاد چرا باید بیاد ...

بیا برو خانم برو فقط😂از اون دسته آدمایی که وایسادی این و اونو بیخود و بی جهت متهم کنی😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

دقیقا تاپیک همین 6 دی ماه 2 تا قبلی مهر تاییدی برای حرفمه...خیلی زشته رفتارتون روش تجدید نظر کن

باشهههه

این همه آدم حرفمو تایید کردن و خاطراتشونو گفتن

شما یه نفر عددی نیستی

نیمه پره لیوانو میبینم

شما مهم نیستی😙😂

به نظر من شما کل تاپیکت بوی حسادت میده اصلا اغراق خوبی نداری...مثلا چیزی ادم بدش بیاد چرا باید بیاد ...

چون به شما ربطی نداره

شبیه پیرزنا میمونی

چند سالته

نی نی سایت کل وایبش همینه

دوست نداری به سلامت😚😂