2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 153 پست
عزیزم❤️انشالله رابطتون هرروز عالی تر بشه😘😍

عزیزمی 

ایشالا آرزوی خوبت ده برابرش به خودت برگرده و هرثانیه کیف کنی و لذت ببری از زندگی 😘

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم فردا برو خونشون چون اگع نری وارد کدورت سنگینی میشی که بعدها ممکنه دیگه اصلا روت نشه بری رفت ...

ایجوری بگم بهتره؟

بگم من شمارو خیلی دوست دارم بخاطره همین ناراحت شدم 

دوست داشتم کنار من بشینین و ب عنوان کسی ک تازه وارد خونواده فامیل میشه معذبم تنهایی اومدم و تنهایی نشستم 

و رقصیدین معدب شدم‌. خونواده فامیل باید بهم توجه کنن ک دیگران نگن بهم دیگه بی محلی میکردن

عزیزم خب چیکار کنم ؟ دست خودم نیس واقعا زود ناراحت میشم اینجا یکی گفت نباید میرفتی چطور روت شده بریب ...

میدونم عزیزم من تجربه  کردم میگم خیلی بدتر بودم اما فهمیدم ک  سرچیزای الکی  خودمو اذیت میکردم اونا هم براشون مهم نبود دیگ  طوری شدم ک همه  تعجب کردن.... ن چرا نباید میرفتی... خوب کردی رفتی  دعوت شدی زفتی ذیگ بدون دعوت ک نرفتی 

خوبه

نرو عزیزم از من گوش کنبگو برا خانواده ما خوبیت نداره

۶ ماهه رفتم🤦‍♀️🤦‍♀️ اینبار نرم بد نمیشه میگن حتما بخاطره بحثه نیومده

ب نامزدم میگم میگه خونوادت چیزی نمیگن باید ب حرفم گوش کنی

این همه چیز فقط اونو دیدی ؟ای شیطون روز تولدم دادن نمیتونم ماجراشو خیلی باز کنم . یه ماجرای عجیبی ات ...

خخخخ  چ کنم شوخی کردم عزیزم...  واقعا مادرشوهر خوبی داری ک قدرتو میدونه  خوبی کردی خوبی میبینی  

خوبه

عزیزم خب چیکار کنم ؟ دست خودم نیس واقعا زود ناراحت میشم اینجا یکی گفت نباید میرفتی چطور روت شده بریب ...

به خدا داری سخت میگیری دختر 

ببین من خدای قطع رابطه و پیچوندن مهمونی و مهمونم 

کسی هم بهم چیزی بگه جیریلداجیم 😅😅🤣🤣🤭🤭

ولی این موضوع اصلا چیزی نیست که ناراحتت کنه یا بخوای فکر کنی بهش 

اونا هم مقصر نیستن

به نظرم با خوشرویی و سیاست و محبت میختو بکوبی خیلی بهتره تا بهت بگن قهرقهرو 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خخخخ چ کنم شوخی کردم عزیزم... واقعا مادرشوهر خوبی داری ک قدرتو میدونه خوبی کردی خوبی میبینی

عزیزمی 

نه واقعا خوبن که منم خوبم 

وگرنه بد بودن ..... 🤐🤐🤐

۶ ماهه رفتم🤦‍♀️🤦‍♀️ اینبار نرم بد نمیشه میگن حتما بخاطره بحثه نیومدهب نامزدم میگم میگه خونوادت چیز ...

ن برو اما وارد بحث نشو ازت پرسیدن  چیزی ک گفتیمو بگو  قهر نکن چون قهر بدتر میکنه  اینو داره کسی بهت میگ ک این رو بارها  تجربه کرده ودیده ن فایده  ای نداره

خوبه

اگه همیشه میموندین این هفته هم بمونین ولی بعدها سعی کنید شب نمونید.البته اگه راه منزلتون دور نیست .ف ...

مرسی عزیزم اره آخر هفته ها میموندم نرم میگن ناراحته نیومد بد میشه این بارم میرم دیگه هیچ وقت نمیخوام بمونم 

ن خیلیی نزدیکه

اگه همیشه میموندین این هفته هم بمونین ولی بعدها سعی کنید شب نمونید.البته اگه راه منزلتون دور نیست .ف ...

اینجوری بگم ؟ من شمارو خیلی دوست دارم بخاطره همین زور ناراحت شدم 

ب عنوان کسی ک تازه فامیلای همسرشون میشناسه و معذبه دوست درست بود با شما بیام مراسم.و معذب بودم رقصیدین بهم نگفتین اینطور بقیه میفهمن بی محلی میکنن

وقتی مادرشوهرت گفته میخواد باهات حرف بزنه این خیلی خوبه مادرشوهرم گریه میکرد منو بد جلوه میداد چون ا ...

مرسی عزیزمم ک کمکم کردی 

پس همون فردا شب هم میمونم تا نگن دلخوری و..