2777
2789
عنوان

لطفا خانمای با تجربه کمک کنن

182 بازدید | 41 پست

سلام خانوما من ۸ساله ازدواج کردم دوتا بچه داشتم بین منو شوهرم خیلی اختلاف بوده تا حالا دو بار تا پای طلاق رفتیم شوهرم مرد خوبیه البته تا وقتی من خوب باشم 

من ک بداخلاقی کنم اون بدتره اما در کل مهربونه و خوبه بالاخره ی کاراایی من کردم ی کارایی اون اما ی کاری من کردم و اون بزرگی کرد بخشید من به زندگیم برگشتم  از اون روز هیچی برام کم نمیزاره وضع مالیمون بدتر شده اما بازم تلاش میکنه 

اما من چند وقتیه  دلم میخاد خودمو بکشم دلم نمیخاد زندگی کنم وقتی میبینم بهم محبت میکنه دلم میخاد گریه کرد داد بزنم دلم براش میسوزه داره خودشو میکشه بس کار میکنه اما من بازم خاسته دارم بیشتر میخام ن ک بگم پول ی گوشی درست حسابی ی زندگی خوب وگرنه بگم طلا میخام ایفون میخام نه اینجوری نیست 

حالا شما بگید چیکار کنم حال و روزم اصلا خوب نیست 

ی جا رفتم برای کار صبح ساعت پنج تا پنج عصر باید توش اشپزخونه کار میکردیم یه روز رفتم دید دستام قرمز شده گفت من نمیزارم بری خودش میخاد بره اژانس بعد کارش 

بنظرتون من روانپزشک لازم شدم خیلی نابودم

البته بگممن قبلا دستم توی جیب خودم بود انلاین شاپمو بستم و گفت دیگه کار نکن از اون روز همه دور و بریام ک از من بدتر بودن دارن ی چیزی میشن  منم اینجا موندم غصه میخورم همش  شوهرم نمیزاره کار کنم به هیچ عنوان و این جلوی پیشرفتمو میگیره خیلی خستم خیلی کاش یکیتون منو بفهمه و راهنماییم کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب نمیدونم چی بگم ولی به این فکر کن که یه نفرو داری انقد برات تلاش میکنه سعی کن بجای فکرای منفی توا ...

نمیتونم اصلا سعیمو میکنم ها ولی نمیشه همش تو خودمم من اصلا اینجوری نبودم

سلام عزیزم این که میگم اصلا تبلیغ نیست و اولش اصلا هزینه ای ندارن ولی اگه خواستی حتما انجام بده اگه جواب گرفتی هم دعا کن برام 

تو اینستا بزن پیج محمد بصیری 

پیج اصلی خودش بعد برو ۸ جلسه رایگانش رو گوش کن در مورد پولسازی و خدا میگه 

مطمئنم باش خدا خودش کمکت می‌کنه و بکار خوب پیدا میکنین و پول زیاد وارد زندگیتون میشه