2777
2789
چقد طلا باید بزاریم و چقد بهمون وام میدن؟

دقیق نمیدونم اما زمانیکه من رفتم خیلی طلا میذاری مقدار ناچیز بهت میدن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من واسشون لازم ندارم بیشتر میخام جاش امن باشع .شرایطش رو میشه بگین ؟

اول باید سه میلیون واریز کنید به حسابی که اونجا باز کردین بعد اون پول مسدود میشه به مدت یکسال 

یه ازای هر گرم طلا ۳۰۰هزار تومن وام میدن 

ما حدود 17میلیون برداشتیم و باید سال دیگه 20تومن پس بدیم و اون سه تومن که اول مسدود بود و آزاد کنیم برداریم 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
اول باید سه میلیون واریز کنید به حسابی که اونجا باز کردین بعد اون پول مسدود میشه به مدت یکسال یه ازا ...

مممنونم. بعد اینکه ی روز باید برم افتتاح حساب کنم بعدا ی روز دیگه طلا رو ببرم ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس
مممنونم. بعد اینکه ی روز باید برم افتتاح حساب کنم بعدا ی روز دیگه طلا رو ببرم ؟

آره اول میری حساب باز میکنی بعت همون روز باید سه تومن واریز کنی به اون حساب بعد دو هفته طلاها رو میبری و وامت رو میدن 

البته دقیق نمیدونم همه شهرا اینجوری یا شهر به شهر فرق میکنه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
صندوق با کارگشایی چ فرقی داره؟

صندوق یک صندوق تو خزانه بانک یا جای امنی هست اجاره میکنی حالا میتونی خالی بزاری میتونی توشو پر دلار و طلا بکنی 

سالانه هم اجاره میدی به بانک 

بانک هم مسیولیای در رابطه با محتویات داخل صندوق نداره 

بانک کارگشایی به وزن طلا تحویلشون میدی بهت وام کمی میدن به همون وزن هم باید تحویلت بدن یعنی طلای شما امانت پیششون میمونه و امنیتش بیشتره چون بانک مسیوله

آره اول میری حساب باز میکنی بعت همون روز باید سه تومن واریز کنی به اون حساب بعد دو هفته طلاها رو میب ...

مممنونم ازت عزیزم .همین راهنمایی ک کردی باید ب خاطرش حضوری میرفتم الکی 

لطفا لایک نکنید .سپاس