2777
2789
عنوان

تاپیک تجربه خودکشی دیدم گفتم منم تجربمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 97 پست
سنی نداشتی

احمق بودم هنوزم با شوهرم دعوا میکنم قرص و حشره کشو همه چیو قایم میکنه یه سری کل داروها رو از بالکن انداخت تو کوچه🤣🤣🤣

هرچقدر میگم به خدا من زندگیمو دوس دارم باور نمیکنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
دو قطبی چجوریه؟

من نوع دو ام بیشتر. افسردم که معمولا بیت چن هفته با حتی چن ماه طول میکشه

ولی شیدایی برعکس افسردگیه توش سرخوشی رفتارای غیر عادی میکنی 

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی چیزا آدمو واقعا خسته میکنه خداروشکر عزیزم تنت همیشه سلامت

ممنون عزیزم برو مشاوره به من که خیلی کمک کرد اگه هزینه اش برات زیاده مراکز بهداشت محل به طور رایگان مشاور دارن

من نوع دو ام بیشتر. افسردم که معمولا بیت چن هفته با حتی چن ماه طول میکشهولی شیدایی برعکس افسردگیه تو ...

من خیلی تحرک دارم تو یه تاپیکی گفتن بیش فعالی بزرگسالی 

یعنی درسته؟

احمق بودم هنوزم با شوهرم دعوا میکنم قرص و حشره کشو همه چیو قایم میکنه یه سری کل داروها رو از بالکن ا ...

حق داره من پسر یکی از فامیلامون  تو ۱۴ سالگی دعواش شد با باباش شیشه تو انباری سرکشیده بود نمیدونم سم چی بود چن وقت تو کما بود

الان بیست و سه چهار سالشه هنوز کا هنوزه مادرش میگه ازش میترسم کار دست خودش بده

خیلی سال گذشته ازین موضوع اما بخاطر سیری مسائل الکی تو ۱۸سالگی من چند ورق حدودا سه ورق ترامادول کپسول برداشتم بعداز برگشتن از عروسی پسر عمم خوردم 

شاید یک ساعت بعدش بود که احساس کردم دارم بالا میارم تا بلند شدم دیگه هیچی یادم نیست بعدش که بخودم اومدم دیدم داداشم منو برده بود تو حموم، لباسام افتتاح شده بود 

داداشم میگفت ابجی دهنت کف کرده بود اونم بروز دست کرده تو حلقم منم فقط بالا آوردم بالااوردم

همون شب داداشم قالی رو شست پتو شست تازه من رویم تمیز کرده بود لباس مرتب تنم داده بود،فردا صبح هم بهم یه عالمه آب و خاکستر زغال دادبزور بخوردم داد،یادمه فقط مامانم گفت کسی که می‌خواد بمیره بهتره بمیره!!!

اما داداشم خیلی مراقبم بود ،من اصلا نفهمیدم شاید سه روز گیج بودم 

ایادمه چندروز بعد که یکم بهتر شدم گفت ابجی دوستت دارم نکن این کارت رو دیگه منم گفتم باشه!بعدش بدونه سیلی محکم بهم زد همو بغل کردیم مدام میگفت ابجی دوستت دارم

الان ازون موقع ۲۰سال میگذره ولی اولین و آخرین باری بود که یکی از ته دل گفت مراقبتم ابجی

من خیلی تحرک دارم تو یه تاپیکی گفتن بیش فعالی بزرگسالی یعنی درسته؟

برو دکتر من خودم مریضیم رو تا چن وقت قبول نداشتم 

دکتر تشخیص میده من بعد ۳ جلسه مشاوره دکتر  ارجاعم داد روانپزشک اون گفت دوقطبی ام

حق داره من پسر یکی از فامیلامون تو ۱۴ سالگی دعواش شد با باباش شیشه تو انباری سرکشیده بود نمیدونم سم ...

حس بدیه ضعیف جلوه دادن

خیلی سال گذشته ازین موضوع اما بخاطر سیری مسائل الکی تو ۱۸سالگی من چند ورق حدودا سه ورق ترامادول کپسو ...

خاک بر سر داداشای من کنن

قدر برادرت رو بدون خیلی هواتو داره

برو دکتر من خودم مریضیم رو تا چن وقت قبول نداشتم دکتر تشخیص میده من بعد ۳ جلسه مشاوره دکتر ارجاعم د ...

روانپزشک رفتم ماه پیش چیزی نگفت  ولی خودم دوس دارم تو خونه بیام و برم تمیز کنم نشینم😂

روانپزشک رفتم ماه پیش چیزی نگفت ولی خودم دوس دارم تو خونه بیام و برم تمیز کنم نشینم😂

خوشبحالت من افسردگی بزور حموم میرم الان دارو میخورم خداروشکر یکساله ساغلم 

اره مادرم میگه از فامیل کسی بهش زن نمیده دیگه خیلی بده کلی حرف پشت آدم باشه

من کسی نفهمید ولی مادرشوهرم به بعضی از فامیل خودش گفته بود به خاطر پسرم خودشو کشته😐

خیلی سال گذشته ازین موضوع اما بخاطر سیری مسائل الکی تو ۱۸سالگی من چند ورق حدودا سه ورق ترامادول کپسو ...

خداحفظش کنه قدرشو بدون