2777
2789
عنوان

حرفای عجیب احساسی کراشم😐

512 بازدید | 56 پست

دوستان من بعد از ۸ ماه تونستم با کراشم ارتباط بگیرم تولدش بود بهش گفتم مبارک باشه 🌹 همین . اما اون ادمی ک ۸ ماه اصلا دایرکتی نداده بود فقط لایک میکرد بشدت داره از من تعریف میکنه نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت ، ناراحت از این بابت ک نکنه لاشیه با بقیه دخترام انقدر لاس احساسی میزنه تعریفاش اینطوریه که :

چقدر مهربونی چشمات گویا شخصیتت هست (اخه استوری میزاشتم لایک میکرد میدید) 

حقیقت میگم شما خیلی مهربونی ( از بچهای فامیل استوری میزاشتم کلی دوسشون دارم براشون با عشق استوری میزارم شاید از این بابت میگه )

منم تشکر کردم و گفتم خوشحال شدم از تعریفاش ، بازم شروع کرد ب تعریف های ادبی 😐 بچها واقعا انتظار انقدرررر تحویل نداشتم الان حس میکنم شاید سیاستشه و لاشی باشه از طرفیم اگ لاشی بود هشت ماه پیش ی حرکتی میزد نمیدونم واقعا ، اما کراشم جایگاه اجتماعی خیلی خوبی داره حیفم میاد از دستش بدم ظاهرشم باب دلمه 

جز اینایی ک گفتم بازم کلی تعریف داده ممکنه دروغ و سیاست باشه ؟

نمیدونم والا 

پسرا رو فقط خدا میشناسه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم فعلا شل کن و خیلی مودب و با احترام باهاش حرف بزن

همینجوری ادامه بده

خودت به مرور متوجه میشی قصدش جیه

شاید تو این ۸ ماه زیر نظر گرفته بودتت که ببینه جطور دختری هستی

ببین ایناروبایدخودت بسنجی 

گاهی وقتاچون میدونه دوسش داری بازیت میخوادبده گاهی وقتاواقعاشایددوست داشته ومنتظریه چراغ سبزبوده ازجانبت

ببین من همسرم بقدری اخموعه وجدی که شایدبگم ازهیچی نمیخنده😐

حتی توبیمارستان که محل کارشه

ولی وقتی بمن ابرازکردمنم حس توروداشتم نمیدومستم راسته دروغه چیه

امابعدافهمیدم واقعادوستم داره وهمه جاجدیه فقط واس من لوسه من مامانم ایناباورشون نمیشه این انقدرلوس باشه

پس توام بسنجش ببین چطوریه امیدوارم بهش برسی قشنگم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

وای توروخدا ی چیز بگو 😐 الان باور کنم یا چی

حسم میگه اون موقع دوستدختر داشته 

الان شاید بهم زده باشه 

اومده سراغت 

البته فقط حس هستش 

سنگین تا کن ببین چی دستگیرت میشه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

به نظرم فعلا شل کن و خیلی مودب و با احترام باهاش حرف بزنهمینجوری ادامه بدهخودت به مرور متوجه میشی قص ...

اره اینم حرفیه چون اصلا کسیو جز همکاراش و دوست و فامیل فالو نداره و من . جمعا ۱۸۰ نفر فالو میکنه 

به نظرم تا ۸ماهه پیش با یکی بوده و سرش شلوغ بوده الان یا کات کردن یا چیزی شده اومده سراغ تو وگرنه یه ...

منم احساس خوبی ندارم از طرفیم میگم شاید دنبال نخ از من بوده

منم احساس خوبی ندارم از طرفیم میگم شاید دنبال نخ از من بوده

فعلا با احترام جوابشو بده اگر دنبال هول بازی بوده باشه تا ۳روز آینده مشخص میشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
به نظرم فعلا شل کن و خیلی مودب و با احترام باهاش حرف بزنهمینجوری ادامه بدهخودت به مرور متوجه میشی قص ...

چجوری شل کنم ؟ 😐 واقعا نمیدونم چی جواب بدم الان نوشنه تو فرشنه ای تعرفیام حقیقته ی چیز تو این مایه ها اخه من چس بگم منم فقط میگم واییی مرسییی لطف داری محبت دارییی از اینا