2777
2789

مثلا فرض کنید یه شخصی ادعا کنه عاشق شماست بعد شما بی محلی کنید و مثلا جریان خواستگاری رو به تعویق بندازید. منظورم اینه که ایشون ازشما خواسته که با مادرت صحبت کنی که جلو بیان و شما یعنی (دخترخانم) با مادرت مطرح نکردی بنا به یه سری مشکلات.

و طرف بگه غرورمو شکستی و بره.

آیا توی عشق ، غرور معنی داره؟

اگه کسی واقعا عاشق باشه صبر میکنه.

لطفا حمله کنید و پیشاپیش منتظر کامنتای با برخورد آرومتون هستم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عاشقته، نوکرت که نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عاشقته، نوکرت که نیست

مریم امیرجلالی 😂

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مریم امیرجلالی 😂

جدی دارم میگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دیگه بدبخت چیکار کنه بیاد التماس کنه

هر ادمی غرور و شخصیت داره  ربطی نداره چون عاشقه باید غرورشو له کنه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
دیگه بدبخت چیکار کنه بیاد التماس کنههر ادمی غرور و شخصیت داره ربطی نداره چون عاشقه باید غرورشو له ک ...

ولی باور کن آدم عاشق صبر میکنه و پیگیر میمونه

نه نمیره.عاشق که نداریم عشق مقدس تر از این روابطه ولی کسی که دوستت داشته باشه برای رسیدن بهت هرکاری ...

بفرما. ایشون حرفمومتوجه شدن.

بستگی داره که دلیل اون دختر برای صحبت نکردن چیه و اینکه دلیلشو برای اون پسر توضیح داده یا نه، اگر دلیل غیر منطقی باشه،یا برای پسر توضیح لازم رو نده،واکنش پسر کاملاً طبیعی بوده

بستگی داره چطوری بهش گفتی که هنوز جریان رو به مادرت نگفتی .آیا یه جوری گفتی که انگار برات اهمیت ندار ...

گفتم مشکلات دارم و اصرار کرد بگم گفتم شخصیه و زمان میبره. اخلاقش کلا سرد و عصبی شد

دقیقا همینطوره حق با شماست

پسر عاشق یه هَوَل به تمام معناست

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

بستگی داره که دلیل اون دختر برای صحبت نکردن چیه و اینکه دلیلشو برای اون پسر توضیح داده یا نه، اگر دل ...

اما عاشق واقعی اگر دلیل هم نگی نمیره