2777
2789
عنوان

نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم

206 بازدید | 23 پست

نه سرکاز میرم

نه کار خاصی میکنم

نه فیلم خاصی میبینم نه کتاب میخونم 

نه ورزش میکنم هیچی هیچی هیچی

واقعا کلافه شدم از بی هدفی بلاتکلیفی

نه عرضه کار پیدا کردن دارم

نه درسمو میخونم

همش سر گوشی و خواب و تلویزیون دیگه خودمم از این بی هدفی حالم بهم میخوره

خب از فردا همه اینکارا رو بکن 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هی 

زندگی خیییلی ادما الان اینجوری شده متاسفانه و همچنین خودم

سعی کن کارایی ک دوس داری رو‌بنویسی واقعا تاثیر داره

از‌چیزای‌کوچیک هم شروغ کن یهو چیزای بزرگ ادم نمیکشه انجام بده

اسی منم همینم حالم از خودم بهم میخوره

بعد ۶سال کار دوماهه از کارم استعفا دادم

یادمه زمان مدرسه هم درس میخوندم هم سرکار میرفتم هم باشگاه میرفتم

پول نداشتم برم دانشگاه رفتم سرکار

الان که از کار بیکارم ۵صبح میخوابم تا ۱۲ظهر

نه حال ورزش دارم نه دوست دارم برم بیرون

کار خوب گیرم نمیاد، پول ندارم برم کلاسای آموزشی حتی

از فرط بیکاری انقد تو گوشیم فیلم دیدم دارم کور میشم دیگه

دعا کنید یه کار خوب با درآمد و مزایا و همه چی مناسب پیدا کنم😭🙏🏻

نمیدونم عزیزم اگه میدونستم نمیپرسیدم کهیکیو دوست دارم حال روحیم ی مدته خرابه

خب خودت علتشو پیدا کردی دیگه

علتش همینه که خودتو احساساتتو کلا وقف ی نفر کردی

عزیزم دوس داشتن خیلی خوبه ولی اول باید روی خودت کارکنی اونوقت میبینی خیلی بیشتر تو چشمی و بهت توجه بیشتری میشه و حال خودت عالیه 

خب خودت علتشو پیدا کردی دیگهعلتش همینه که خودتو احساساتتو کلا وقف ی نفر کردیعزیزم دوس داشتن خیلی خوب ...

نمیدونم چرا هیچ کسی منو نمیخواد اتفاقا یعنی واقعا دارم فکر میکنم نکنه زشتم، نکنه تیپم بده نکنه اخلاقم بده نکنه... نکنه.... نکنه....💔

به اندازه کافی قبلا رو خودم وقت گذاشتم عزیزم

نهحال روحیم خرابه یه مدته😢حالا گیرم چنین چیزی بود مثلاپشت به خانواده گرم بودن چه ربطی به بی حوصلگی ...

خب اگه پشتت به خانواده گرم نبود. پامیشدی از صبح تا شب درس میخوندی. امتحان میدادی به جا قبول میشدی میرفتی سرکار. پول درمیاوردی 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹