2777
2789

خواهرم و شوهرش روز مادر خیلی خوشحال و سر زنده اومده بودن خونمون تازه برای روز زن شوهرش براش آیفون خریده بود حالا نمی‌دونم چیشد یه دفعه ای دیروز خواهرم با پسرش اومد خونمون الا و بلا طلاق می‌گیرم هر چی پرسیدیم چی شده گفت هیچی فقط من اونو میبینم عصبی میشم و دلم می‌خواد خفش کنم اونم همین حس و داره پس تصمیممون طلاقه مامانم گفت سر چی اونوقت میگه هیچی مامان فقط توافقی طلاق می‌گیرم ، مامانم گفت تو دیوونه شدی بخدا بیا فردا بریم سراغ یه دعا نویس ببینیم چی شده اینو ك گفت داد و بیداد کشید ك من سر بارتونم جوری که بچش ترسید گریه کرد میخواست بره از خونه شب بود من نذاشتم.‌.

امروز با مامانم رفتیم پیش دعا نویسی ك چندین ساله می‌شناسیمش و هر چی بگه راست میگه این ثابت شده اس بعد ماجرا رو گفتیم گفت یه دختره برای اینا طلسم جدایی گرفته طلسمی ك رو کفن مرده نوشتن و تو قبرستون دفن کردن ، هیچ جوره هم باطل نمیشه مگه این ك اونو از جایی ك دفن کردن برداریم ك اینم غیر ممکنه، چیکار کنیم به نظرتون؟😭😭

کیا تجربه مشابه دارن بگید لطفاً ؟؟؟

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.