2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه کو تا ۲۵🤧😂

عه چند ساله بگو 

میام براتا 🔪😡😂😂😂

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

مگه بعدش چی میشه

ی هفته اول که پشیمون بودم😂

بااینکه فاصله ای با خانوادم نداریم ولی تا تنها میشدم گریم میگرفت

بعد یه هفته رفتیم خونه ما برگشتنی مامانم کلی گریه کرد گفت پشیمونم😂کاش شوهرت نمیدادم

منم خودمو گرفتم همسرم از سرکار اومد بنده خدا خسته اومدیم خونه خودمون حدودا(۳۰دیقه فاصله اس)انقددددد گریه کردمو حالم بد بود گفت پاشو بریم خونتون 😂ولی به مرور خوب شدم ولی هنوزم دل تنگ میشم زیاد بااینکه همه روزا اچنا یا اینجان یا من اونجام 

سال تولدت رو به میلادی بنویس مثلن  این تاریخ تولدته به میلادی

۲۰۰۳/۵/۵

110٬165=۲۰۰۳×۵۵

بعد روز وماه رو باهم بنوبس ضرب عدد سال تولدت بکن 

بعد زیر اعداد جواب به ترتیب از چپ به راست شروع کن به نوشتن ۱۲۳۴۵۶۷زیرهرکدوم‌یک عدد

بعد یک مدار بکش از ۱ بنویس تا ۶ 

زیرش هم از ۱۴ بنویس تا ۳۰

بعد سنتو علامت بزن 

از اون اعدادی که زیر جواب نوشتی و رو محور علامت زدی 

بعد از سن خودت پیداش کن مثلن اخدین شمارت زیر جواب ضرب میشه ۶یا۷ رو محور بعد از سن خودت ببین زیر عدد۶و۷ چه عددیه اون سن ازدواج میشه