2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم یادش رفته بود گوشی قطع کنه شنیدم داشت مسخرم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 47 پست

ول کن بابا

اون الان نسبت به تو یه موقعیتی داره هرکار کنی ایراد میگیره ازت

صد درصدم مطمان باش از حسادت بوده احتمالا خوشتیپ بودی حسابی سوخته

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسودی میکنه عزیزم بیخیال داره میسوزه میخاد خودشو آروم کنه وگرنه شما نباید برای تا سر کوچه رفتن تیپ بزنی بعدم اگه تیپ میزدی میرفتی یچی دیگ میگفت آدمی ک بخاد برات حرف دربیارع و مسخرت کنه بالاخره ی بهونه ایی پیدا میکنه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

الان برات مهمه که اون نپسندیده؟شما بهترین لباسم بپوشی اون خانوم ازت تعریف نخواهد کرد.از رو لج و حسودی گفته

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

هر کی جای اون بود که به قول معروف گوشتش زیر دندونتع و دخترش دست شماست ادب میکرد نیومد سلام علیکی میکرد و میومد دم خونه دنبال بچه اش این رفتار سطح شعور و شخصیتشو نشون میده

مثلا انتظار داشتی بگه وای آفرین ب سلیقه ای همسر سابقم چه انتهای خوبی داشته چه خوش سلیقه آفرین خوشم اومد؟!

خب معلومه هر چی تن کنی ازش یه چی در مییورد!!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خاک برسر اون زن ک میشینه در مورد همسر فعلی همسر سابقش با همسرش صحبت میکنه! و خاک برسر اون مرد ک ب زن ...

چ‌خوب گفتی😂😂

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد