2777
2789
عنوان

مامانا اسمای خاص برای دختراتون اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 165 پست
وااای دلوین ک حال بهم زنه

طرز حرف زدنتون اصلا قشنگ نیست

تو همین تاپیک یکی از مامانا گفت اسم دختراش دلوین و ماهلینه

اسمایی هم ک شما پیشنهاد دادید شاید از نظر خودتون قشنگ باشه و سلیقه بقیه نباشه ولی نباید راجبشون بد گفت چون اسم کاملا سلیقه ایه

من اگه دختر داشتم هیچکدوم از اسمای پیشنهادی شمارو انتخاب نمیکردم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم فعلا ولی اسم دختر نظرم رو ایناست 

نیهان 

نلورا 

البته نلا و نلین هم قشنگن ولی ۲ تای اولی بخصوص نیهان خیلییی عاشقشم 

اسم پسر هم فعلا فقط نویان دلم نشسته 

ک متاسفانه  هم نیهان و نکیان بلاگر های ک اسم بچشون رو گذاشتن تو اینستا هست و این احتمال گذاشتن این اسم هارو بالا برده😑😑😑😑

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

تداعی،بارلی،دیارا،نوا

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

من یه کارت ملی دیدم اسم یارو سیب بود:))))))))بنظرم جالب نیست گیلاس معنی آنالی چیه؟!!!

همون سیب رو اگه آلما میزاشتن بهتر بود 

ترکی سیب همون میشه آلما 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

این اسما از دید شما قشنگه

از نظر من هیچ جذابیتی ندارن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔