2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یسری چیزا پیش میاد و ما باید حساسیت رو کم کنیم

این نتیجه ای بود که گرفتم از فامیل

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

نیشت زدن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
یسری چیزا پیش میاد و ما باید حساسیت رو کم کنیماین نتیجه ای بود که گرفتم از فامیل

چرا هر چی فکر میکنم عکس پروفایلت به بیوت نمیخوره

مذهبی هستی فن هم هستی؟

یکی از دوستانمم همینطور بود

هزار بار گفتم با اینا دیگه حرف نمی‌زنمباز حرف زدم و محل سگم بهم نذاشتن

توام محل سگ نزارررر 

خواهر من نزارررر 

اصلا باهاشون حرف نزن 

خودتو پایین نگیر 

با اعتماد به نفس باش 

یعنی دخترخالم یه چند باری با من اینجوری میکرد 

دیگه دفعه های بد هرچی می‌گفت یا خودمو میزدم به نشنیدن یا با کله جواب میدادم 

آخه اونا کین که واسه ما قیافه بگیرن 

ک.صخلاااا تازه به دوران رسیده 

معلومه دلم پره😂😂😂🤌🏼

چرا هر چی فکر میکنم عکس پروفایلت به بیوت نمیخورهمذهبی هستی فن هم هستی؟یکی از دوستانمم همینطور بود

خب نه مذهبی نیستم!

ولی مگه نمیشه؟آدم هم مذهبی باشه هم فن؟!

حتی فن اون مدلی هم که در تصور بقیه اس نیستم😄

یه آیه از قرآنه که خوشم اومد و ازونجایی که خیلی دچار این حس میشم گذاشتمش اینجا که هرروز یادآوری شه بهم☺️

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<