من متوجه شدم ک پول شوهرم حساب کتاب نداره بذل و بخشش میکنه بریز بپاچ میکنه هیچ میلی ب پیشرفت نداره و خانوادشم تا جایی ک میتونن دارن ازش میکنن منم شروع کردم ب خرج تراشیدن براش میخام هر طور شده پیشرفت کنه ولی چیزی ک داره اذیتم میکنه خانوادم هستن من ب این زندگی راضی بودم و زنش شدم ولی الان انقدر خانوادم فخر فروختن انقدر سرکوفت زدن بهمون من دیگه ن از ماشینمون ن از خونمون هیچ رقمه راضی نیستم حسود شدم تا یکی پیشرفت میکنه حسادت میکنم درصورتی ک من همیشه خوشحال میشدم واقعأ از دست کارای شوهرم از کارای خانوادم بیزار شدم نمیدونم چطوری باید زندگی کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کار شوهرت بدهباید اولویتش تو باشی و زندگیتونپول پس انداز کنبه خودت برس ی مدت فقط رو خودت تمرکز کن اع ...
خب رو خودم تمرکز کردم اما هربار خانوادمو میبینم محاله ی حرف مفتی نزنن مثلأ امروز داشتیم با خواهرم بحث میکردیم سر ماشین چینی و ایرانی من میگفتم ماشین ایرانی بهتره اون میگفت چینی بد یهو داداشم پرید گفت ب اون خاهرم ولش کن بابا بذار با پراید خودش خوش باشه فکر کنه بهترین ماشینو داره خلاصه هردفه ی حرفی دارن برای سوزوندن من
اشتباه میکنی عزیزم نباید اجازه بدی کسی تورو از داشته ها و نداشته هات زده کنه
من هنوز که هنوزه سرویس خواب ندارم خب گرونه نمیشه خرید خیلی ها بهم تیکه انداختن ولی من اصلا برام مهم نیست خیلی هم خونه زندگیمو دوس دارم با اینکه فوق العاده ساده س اما در از حس خوب و تمیزی
به نظرم خودتو مقایسه نکن و حسودی نکن اینجوری خود خوری میکنیبا شوهرت از اینده و چیزایی که میخوای حرف ...
اصلأ این حرفارو نمیفهمه ینی شایدم میخاد ک پیشرفت کنیم اما وقتی یکی بهش رو میندازه یا میبینه کسی نیاز ب کمک داره دریغ نمیکنه یا فکر میکنه اگه بره ب خانوادش بگه پولمو بدین ظلم کرده بهشون
اشتباه میکنی عزیزم نباید اجازه بدی کسی تورو از داشته ها و نداشته هات زده کنه من هنوز که هنوزه سرویس ...
اما اینا منو له کردن با حرفاشون مقصرشم شوهرمه اگه میدونستم نمیتونه خب توقعی نداشتم ازش اما میتونه و کوتاهی میکنه دیگران رو ترجیح میده هرکی این وسط داره ی جوری له ام میکنه