2777
2789

فکر کنید یک پرستار مهربون اومده خونه ای برای سر جمع هشت نفر (دو خونواده) تک تکشونو سرم تقویتی و آمپول زده و توضیحات لازم داده. سرم‌ها و قرص‌ها و آمپول هارم خودش با پزشک مشورت کرده آورده براشون و تک تک مشاوره داده. سر جمع یک ساعت و ربعم خونه شون بوده. پول داروها یکجا پرداخت شده بهش. اما پول زحمت و مشاوره و تزریقات خودش رو گفته هر چی دادید دادید. من قیمتی نمی‌گم. الان مشاوره بدید لطفا چقدر براش واریز کنیم به نظرتون. 

دو تومن

دو و نیم

یا سه تومن؟

یا اصلا این قدرا نیست خیلی کمتره.

لطفا اگه تجربه دارید بگید اصلا دستم توی قیمت‌ها نیست نمیدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیرون سرم رو ۸۰ یا ۹۰ میزنن آمپول ۱۵ حالا شما بیشتر حساب کن یه مقدار

چند روز پیش اومدن خونه ب من یه سرم زدن فقط ۵۰۰ گرفت...   تازه میخواست بره... گفتم چطوری پس در بیارم گفت اگه وایسم دویست میگیرم بازم...

برای یه سرم ۶۰۰ تومن گرفت حدود بیست دقه ام نشد...

حالا اینا هشت نفر بودن..

و یک ساعت و نیمم وقت بود

حداقلش دو تومنم بدن  نفری دویست و پنجاه میشه...

دیگه زیر دو خیلی کمه ..

دو یا سه خوبه...

چند روز پیش اومدن خونه ب من یه سرم زدن فقط ۵۰۰ گرفت... تازه میخواست بره... گفتم چطوری پس در بیارم ...

آره دوتومن خوبه 

ولی اون طرف از شما واقعا پول الکی گرفته درآوردن سرم هزینه جدا میخواد مگه😐

چند روز پیش اومدن خونه ب من یه سرم زدن فقط ۵۰۰ گرفت... تازه میخواست بره... گفتم چطوری پس در بیارم ...

نه خداییشم زحمتکش هستن و آدم خجالت می کشه توی این دوره زمونه به این گرونی کمتر از سه تومن واریز کنه. منم نظر خودم واقعا همین بود. ممنونم الان دیگه به جمع‌بندی رسیدم 

بیرون سرم رو ۸۰ یا ۹۰ میزنن آمپول ۱۵ حالا شما بیشتر حساب کن یه مقدار

آمپول کجا 15 تومن میزنن من یه درمانگاه خیلی کوچیک آمپول زم 60 تومن😐😐

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙