2777
2789
عنوان

عکس از اخرین تولد بابا🖤

248 بازدید | 20 پست

تولدی که تو قرنطینه گرفتیم

تولدی که فقط منو مامانم بودیم پیشش

عکس ننداخت که خوب میشم یه عکس خوب میگیریم باهم ولی نشد که بشه خدا نخواست من تا اخر عمرم داشته باشمش خدا نزاشت تولد بگیرم برا بابام

شرمنده تک‌تکتونم ولی من وقتی خ نه تنهام خیلی بهم میریزم‌

همش با خودم‌میگم‌کاش حداقل درد نمیکشید و میرفت تا اینقدر نسوزم و اتیش نگیرم از نبودش بگم بابام راحت خوابیده نه اینکه زجر کشید و خوابید

لایک نکن خواهر منننن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحشون درآرامش ،خدارحمتشون کنه،امیدوارم به آرامش برسی عزیزم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خدابیامرزتشون درک میکنم چی میگید منم میگم ایکاش پدرم جلوی چشمم اینهمه درد نمیکشید

جلو چشمم اب شد

پدری که من همیشه بهش تکیه کردم به من‌تکیه میداد و راه میرفت

لایک نکن خواهر منننن  
روحشون شاد براشون صلوات فرستادم میشه بگین علایم پدرتون چی بود که شک کردن سرطان روده هستش؟

سرطان روده خیلی خاموشه 

تنها راه زود فهمیدن درمانش شش ماه یکبار یا خداقل سالی یبار کونولوسکپی برای افرادی بالای ۴۵ ساله

ولی‌پدرم علائمی مثل یبوست خیلی شدید و مدفوع خونی کمردرد که در واقع روده درد شدید 

معده درد شدید

شدید که میگم‌منظور عیر قابل تحمل

لایک نکن خواهر منننن  
سرطان روده خیلی خاموشه تنها راه زود فهمیدن درمانش شش ماه یکبار یا خداقل سالی یبار کونولوسکپی برای اف ...

ممنون ازتون که با صبوری جواب دادین راستش مادرشوهرم منم داره ولی بهش نگفتن چون از مرگ خیلی میترسه میترسن سکته کنه  الان چهار ساله بچهاش میدونن  روز به روز بدنش ضعیف تر میشه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
اسی میگن کسی که تو بستر بیماری بمیره بهشت رو خدا براش میده عوض دردایی که کشیدهاون درد ها تموم شد ولی ...

دردایی که بابای من کشید و صداش درنیومد اونم جلو چشم من

من تا اخر عمرم میسوزم تااخر عمرم سرزنش میکنم خودمو که شاید میتونستم یکاری کنم و نکردم

بابای من خیلی سخت فوت کرد ۳ ساعت تمام بدنش سر بود و چشمش رو داداشم و منتطر من بود 

حتی تو مراسم تشییع هم اون روزش نشد تشییع کنیم انگار اونم نمیخواسن بره

لایک نکن خواهر منننن  
ممنون ازتون که با صبوری جواب دادین راستش مادرشوهرم منم داره ولی بهش نگفتن چون از مرگ خیلی میترسه میت ...

چند سالشونه

پدر من ۴۶ سالگیش شروع کرد که همون موقع درمان شروع شد ۴۹ سالگی به خاطر غفلت دکتر دوباره برگشت اینبار با قدرت عجیب

یچیزی بگم؟ شاید بهترین کارو کردین زجر و درد شیمی درمانی اونم واسا کنسر روده که درمانش واسه سن ۴۵ به بالا شاید یکم غیر ممکن باشه از درد خود بیماری بدتره

لایک نکن خواهر منننن  
دردایی که بابای من کشید و صداش درنیومد اونم جلو چشم منمن تا اخر عمرم میسوزم تااخر عمرم سرزنش میکنم خ ...

عزیزم این فکر ها رو نکن گذشته و خدا حتما اون موقع کمکش کرده

فکر اینا خودتو داغون میکنه

الان بابات در عوض جاش خوبه