2777
2789

خواب دیدم توی جنگل یه خونه ای که همه فامیل نشستیم داریم میگیم میخندیم 

یهو آتش میگیره خونه هه‌

من یلحظه‌تو خواب حس کردم بابام تو آتیش سوخت

بعد داد زدم گفتم بابااا؟

وقتی جواب داد از اون ور خونه من انگار جون گرفتم دوباره

حالا پاشدم از خواب گریههههه

همش وقتی خونه تنها میشم به مرگ فکر میکنم

خبرمرگ عزیزام

همش اضطراب دارم

اگه مامانم یا بابام طوری شون بشه من چیکار کنم؟

میمیر‌م قطعا

گریم میگیره الان

تو خواب هم مرگ عزیزام،خودم و هرشب میبینم

تو خواب انگار قلبم ایست کرد وقتی خبر مرگ پدرم و شنیدم 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

چرا به چیزای منفی فکر میکنی اخه این چیزارو به خودت جذب نکن بع چیزای خوب فکر کن اکه میدونی نمیشه برو پیش مشاور

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بهش فکر نکن.اتفاق میوفته خدایی نکرده صدقه زیاد بده برای سلامتیشون زیاد دعا کن.اگه خدایی نکرده اتفاقی براشون بیوفته عادت می‌کنی ولی دعا می کنی کاش برمیگشتی به عقب و هیچوقت فکر مردنشون و نمی‌کردی به جاش برای سلامتیشون دعا میکردی 

دقیقا بلایی ک چند وقت من درگیرش بودم با تراپی های داییم سر پا شدم الان خیلی حالم بهتره 

خیلیییی سخته تر از دست دادن عزیزاتو داشته باشی

هر روز حالت بده.... هر روز انگار اخرین روزه ک میبینیشون پدرم درومد تا ازون حال درام 

ولی ی جمله از داییم منو از ترسوندن وا داشت گفت از هرچی بترسی جهان هستی اونقد میچرخه تا سرت بیاره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

عزیزم بهتره بری پیش تراپیست چون اختلال شخصیت وابسته داری و همین وابستگی بیش از حد باعث شده چندتا اختلال دیگه هم بوجود بیاد که یکیشون همین ترس و اضطرابه اونم از اتفاقایی که اتفاق نیوفتاده و احتمالشم کمه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤