2777
2789
عنوان

دعا هایی که باعث پسر شدن فرزند میشود

46774 بازدید | 52 پست

ا امام صادق(ع) در مورد پسر شدن حمل می فرماید:

مرد، 4 ماه پس از انعقاد نطفه، زن را رو به قبله کند؛ آیه الکرسی بخواند؛ دست بر پهلوی  زن نهد و بگوید: اللهم إنی قد سمیته محمداً؛ خدایا! من او را محمد نامیدم.

همچنین دعا برای پسردار شدن در  روایات آمده است:

زن با مشاهده آثار بارداری، دست خود را بر شکم نهد و 1400 بار صلوات نذر کند و 7 بار آیه 35 آل عمران( إذ قالت امرأةُ عمران رب إنی نذرت ما فی بطنی محرراً فتقبل منی انک سمیع الدعا) را بخواند .

مردی به امام صادق (علیه السّلام) شکایت کرد که بچه دار نمی شود؛ به او فرمودند:

« هنگامی که با همسرت آمیزش کردی بگو: اللَّهُمَّ اِنْ رَزَقْتَنِی وَلَداً سَمَّیْتُهُ مُحَمَّداً: خدایا اگر فرزندی به من بدهی او را محمّد خواهم نامید. »

آن مرد این کار را کرد و صاحب پسری شد. وسایل ‏الشیعه، ج 21، ص 378

امیرالمومنین علی(علیه السّلام) فرمودند:

« وقتی می خواهی بچّه دار شوی، وضویی کامل بگیر و دو رکعت نماز خوب بخوان و بعد از آن به سجده برو و هفتاد و یک بار استغفار کن و بعد با همسرت آمیزش کن و بگو:

« اللهم ارزقنی ولدا لاسمیه باسم نبیک محمد (صلّی الله علیه و آله و سلّم)»

«خدایا اگر فرزندی به من بدهی؛ او را به نام پیامبرت محمّد (صلّی الله علیه و آله و سلّم) خواهم نامید.»

و در این مساله هیچ شکّی نداشته باش. »

مکارم‏ الاخلاق، ص

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من این متن رو تو گوگل پیدا کردم و به اشتراک گذاشتم من شب میرم برای اقدام اگر شما هم دعایی بلدید بگید که من بخونم تا باردار بشم لطفا خیلی محتاجم به دعا خودتون هم برام دعا کنید تورو خدا هرکس یه دعای فرج برام بخونه ممنون

آخه عزیزم وقتی نطفه بسته میشه جنسیت مشخصه چه برسه 4 ماه بعدش!!!!!!

ياد قهوه تلخ افتادم😂😂تغيير جنسيت بچه در اخرين لحظات😂

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

خداوند در قران مي فرمايد به هركس بخواهم دختر به هركس بخواهم پسر به هركس بخواهم هيچ كدتم و به هركس بخواهم دو قلو ميدهم

بعدم چهارماهگي نطفه بسته شده و جنسيت مشخص 

من ارادت زيادي به ايمه دارم ولي همه روايات هم صحيح نيستن

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
آخه عزیزم وقتی نطفه بسته میشه جنسیت مشخصه چه برسه 4 ماه بعدش!!!!!!

دقيقا از هفته ١١ هم تو سونو معلوم ميشه يعني امام صادق اطلاع نداشتن موقع بسته شدن نطفه جنسيت تعيين ميشه!!!!!!!!!!!

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
سلام دوستان من این متن رو تو گوگل پیدا کردم و به اشتراک گذاشتم من شب میرم برای اقدام اگر شما هم دعای ...

من برات دعا میکنم،شما هم با اعتقاد دعاهای بالا رو بخون،ایه داریم که دعا قضا و قدر الهی رو تغییر میده،بخوان و مطمئن باش خدا بهت فرزندی ساالم و صالح میده

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
پناه بر خدا ... بخدا مهم بودن جنسیت یه نوع ناشکری هست . 

من و امسال من فقط برای چیز هایی که میخوایم دعا میکنیم و به بخشندگی خدا ایمان داریم زوری در کار نیست چرا اگر به خاطر فرزند پسر ادم جنین  های دخترش روبکشه گناه و ناشکریه منم اسراری به پسر ندارم چون یه دختر دارم یک ماه امتحانی رژیم گرفتم که اگر خدا خواست بعدی پسر باشه اگر نبود بازم شکر ولی میخوام حتما این ماه باردار بشم دخترم هرچی توضیح میدم دست من نیست قبول نمیکنه و میگه به خدا بگو بهت نینی بده خیلی تنهاست و حالا فکر میکنه من باردارم و منتظره شکمم بزرگ بشه

وقتی خدا نابینا رو بینا میکن

مریض لاعلاج و علاج میکنه

استغفرلله نمیتونه توی ابن 9ماه جنسیتو تغییر بده

پس از خدا برمیاد که جنسبتو تغییر بده

وقتی خدا خدا و پیامبر و امیرالمومنین این روایتارو باسند دقیق فرمودن دیگ جای بحث واسه ما نیست

هرکس دوسداره انجام بده هر کس نه انجام نده

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
دقيقا از هفته ١١ هم تو سونو معلوم ميشه يعني امام صادق اطلاع نداشتن موقع بسته شدن نطفه جنسيت تعيين مي ...

ببخشید توی سونوی سه بعدی به فامیلای ما گفتن پسر ولی دختر دنیا آورد و همون تو اتاق عمل پدرشو صدا زدن ببینه نگه عوضش کردن

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
2810