یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امیدوارم راست نباشه چ بلای ب سر بچه ها اومد اخه سنی نداری اینقدر ناامیدی دل کندی
دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️ مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️. ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠
به تایپک گذاشتن نمرسید ؟من ازین حرفا گذشته دوبار خودکشی نا موفق داشتم تنها کسی هم که میدونه برادرمه....این دفعه تایپک گذاشتم تا شاید یه راه حل بهتر پیدا کردم ک صدرصد بمیرم
وقتی خودم دوبار خودکشی ناموفق داشتم چجور انتظار داشته باشم دوستم ب خودکشی فکر نکنه؟مامانم اونقدر خواهر برادرم دوست داره ک اگ من نباشم براش فرقی نداره تنها جرمم تو آیت زندگی به دنیا اومدن بود فقط همین