2777
2789
عنوان

چطوردختره بیست وپنج سالشه ازدواج نکرده😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 80 پست

خودتو ازشون دور کن اینا همونان که تو رو خوبن و از پشت خنجر میزنن.خیلی ترسناکن این آدما ارتباطتتو کم کن و. یه روزم که مثلا داری با تلفن حرف میزنی این چیزارو بگو لازم نیست به خودشون بگی

کردستان✌🏼🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعابزارغیبت کنن ولی بزارهمون پشت سرمون بمونن نشنویم بهتر

اره

حالا من به خاهرو مادرمم گفتم اگر کسی گله ی منو کرد،غیبتمو کرد جلوتون،خودتون خواستین جواب بدین فقط ممنون میشم به گوشم‌نرسه،چون وقتی میفهمم تپش قلب میگیرم و حالم انقد بد میشه نزدیکه سکته کنم😐

دیگه خودشون میدونن چیزی هم باشه بهم نمیگن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

چطوری صدا ظبت کردی گوشیتو کجا گذاشتی یت با چه ابزاری ؟من میخوام برای دوستام اینکارو بکنم بگو

این ضبط صوت کیفیت صداش خیلی خوبه دانلودش کن

رفتم توضبط زدم ک ضبط شه بعد خارج شدم ازبرنامه و دکمه بغل گوشیموزدم ک صفحه گوشی خاموش شه نور گوشیموهم تااخرکم کردم ک نفهمن

بعدگوشیوگذاشتم رومیز

گوشیموهم پدرسگا نگاه کردن حین ضبط ببینم نزاشتمش روضبط

بعد همکارم گفت گوشیش صفحش تاریکه چیزی نمیبینم نه فک نکنم گذاشته باشتش روضبط. بعد باز ادامه دادن ب غیبت

آره واقعا هیچکی بی غیبت وحرف نیست

اره دیگه.به اونا حق میدم غیبتمو کنن چون منم غیبتشونو میکنم😂😂

همه غیبت میکنن.اشتباهه ولی برای گذراندنِ اوقاتمون مجبوریم😬

زنا هیچوقت در مورد زنی که ازشون کمتره حرف نمیزنن و غیبتشو نمیکنن تو جنس مارو نمیشناسی ؟ زنا همیشه پش ...

نه دیگههه عمرا چیزی نمیگم

حتی حرفایی ک اززندگیم پیششون گفته بودموهم تحلیل میکردن وقضاوت

اره دیگه.به اونا حق میدم غیبتمو کنن چون منم غیبتشونو میکنم😂😂همه غیبت میکنن.اشتباهه ولی برای گذراند ...

آره دیگه خودم خیلی سیع میکنم زیاد جای‌ک غیبت بازشه نرم ولی بازم یجاهای حرفی زده میشه ک نمیدونیم ولی خودش غیبته

مثل منی منم دوس ندارم بهم برسونن حرف پشت سرجاشم همون پشت سرگناهمون وکم میکنن

اره والا.دور از جونِ اسی بمیرمم گوشی رو نمیذارم رو ضبط و برم جایی تا ببینم بقیه چی مسگن.هم ارامشمو دوس دارم همم شاید اون اشخاص یه چیزی از عصبانیت یا فضولی یا بی دلیل گفتن.

منم‌خودم دوس ندارم کسی گوشیشو بذاره رو ضبط و بره و غیبتای منو بشنوه.🥲

میخوام غیبت کردنو ترک کنم نمیشه لامصب😂

چطوری صدا ظبت کردی گوشیتو کجا گذاشتی یت با چه ابزاری ؟من میخوام برای دوستام اینکارو بکنم بگو

نکن گلم چراعذاب روحی میدی ب خودت کنکاش‌نکن جزخودت ب کسی آسیب نمیرسه حالاهمین اسی پشیمون ازکارش