2777
2789

سلام دوستان دخترم ۴سالشه ۲روز پیش بعد ۲روز رفت دستشویی و دچار شقاق شد و خونریزی داشت منم دیروز بردمش دکتر دارو وپماد واسش نوشته ۲روزه همش دارم داروهای ملین شربت منیزیم و پودر پبدرولاکس بهش میدم اما هنوز دستشویی نرفته دوساعت پیش میگفت دلم درد میکنه یه ساعت منو باباش بردیمش تو دستشویی هرکاری کردیم دستشویی نکرد ترسیده  نمیدونم چیکار کنم با روغن زیتون شکمشو ماساژ دادم روزی ۳قاشق روغن زیتون بهش میدم اما دسنشویی نمیره شیاف گلیسرین هم ۲تا گذاشتم بازم فایده نداشت 😭😭😭

چرا می‌ترسه عزیزم ؟؟

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم پسرم یبوست میشد میترسید تا چهار پنج روز پی پی نمیکرد بنده خدا میشست پای دستشویی از ترس پی پیش نمیومد خیلیییی اسیر داغون میکرد منو 

دکتر شیاف بیزاکودیل نوشت یدونه میزاشتم تا یکساعت بعد خودشو نمیتونست نگه داره تا برسه دستشویی و راحت دستشویی میکرد حتما از دکتر بپرس براش بزار خیلی خوب بود

اره دارن عطاری ها خیلی خوبه چند ساعته بهش اثر میکنه قشنک دم کن بده بخورهزیاد نده هااسهال شدید میشهچن ...

فردا صبح برم بخرم الانم رونه فقط میترسه میره سمت دستشویی از ترس دست و پاش یخ میزنه

الان واسش دوتا گلیسرین گذاشتم

گلیسرین من استفاده نکردم ولی دلیل داشت یادم نیست چرا استفاده نمیکردم الان پسرم بزرگ شده یادم رفته 

ولی هررررر کاری بود انجام میدادم ماساژ شکم با روغن زیتون به صورت دورانی، شربت انجیر، کرم میزدم به مقعدش ، سوپ می‌دادم همش بهش با آب میوه و…   اما هیچکدوم مثل این شیاف درد مارو درمون نکرد هنوزم اسمش یادمه 

گلیسرین من استفاده نکردم ولی دلیل داشت یادم نیست چرا استفاده نمیکردم الان پسرم بزرگ شده یادم رفته ول ...

۲ساله دختر منم یبوست داره اما ۲شب پیش واسه اولین بار خونریزی داشت تا صبح فقط گریه میکردم 

۲ساله دختر منم یبوست داره اما ۲شب پیش واسه اولین بار خونریزی داشت تا صبح فقط گریه میکردم

خیلییییی سخته می‌دونم 

منم اینقدر فشار به روح و روانم میومد که پسرم گاهی تا ۷ روز پی پی نمیکرد ! بعداز دستشویی کردنش بغلش میکردم دوتایی زار زار گریه میکردیم از خوشحالی… 

انشاله که زوده زود خوب بشه ❤️