2777
2789

اسی خواهش میکنم‌ این کارا رو نکن

بهترین‌سن عمرتو داری هدر‌میدی

تو الان نباید حرص خیانت بخوری

الان باید پای ی سریال مورد علاقت باشی

درساتو خونده باشی

همین اتفاقا نشونه خدا بوده ک رها کنی این ادمای سمی رو

من فک میگددم شاید نزدیک ۳۰ باشی

اخه تو همش ۱۴ سالته دختر

بخدا ی روزی از این کارا پشیمون مبشی

دوره این وار گذشته

الان لایف استایل سالم از همه چی خفن تره

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
اسی خواهش میکنم‌ این کارا رو نکنبهترین‌سن عمرتو داری هدر‌میدیتو الان نباید حرص خیانت بخوریالان باید ...

وای همه اینچیزاییو که گفتیو میدونم حوصله توضیح دادنم ندارم دمتم گرن

☀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خواهش میکنم‌ این کارا رو نکنبهترین‌سن عمرتو داری هدر‌میدیتو الان نباید حرص خیانت بخوریالان باید ...

کاش تو این حرفا رو بهم می‌زدی تو نوجوونی 

کاش می‌تونستم بخاطر حماقت هام آروم بشم 

کاش تو این حرفا رو بهم می‌زدی تو نوجوونی کاش می‌تونستم بخاطر حماقت هام آروم بشم

الهی😓😓

انشالله خدا ب دلت ارامش بده

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

نه به اون دختره که کراش زده بود رو یه پسره بی ریخت و کلی حرف شنیده بود باز ول نمیکرد و کل دانشگاه با خبر شدن، نه به تو که تو استوری کلی فحاشی کردی آبروی خودتو بردی. 

یه پسر خائن مگه چقدر میتونه مهم باشه که شخصیتت رو پایین بکشی‌. بهترین کار اینه بی سر و صدا و بدون جنجال به پا کردن تو انظار عمومی، از زندگیت حذفش کنی.

گفتی در مورد فحش دادنت نگیم ولی باور کن اون پسر در برابر مهم بودن رفتار تو الان اصلا مسئله مهمی حساب نمیشه‌. بعدنا اصلا یادت نمیاد و برات مهم نخواد بود این یارو زندست یا نه. ولی خودت همیشه با خودت باقی میمونی و مهمترین موضوع خودتی 

عزیزم فکر کردی یه پسر تو این سن میتونه بهت پایبند باشه؟ ببخشبدا اون تازه فهمیده *** داره میخواد ازش استفاده کنی فرقیم نداره کی باشه 

بعدا پشیمون میشی از گذاشتن این استوریا از پیگیری کردن و …

بعدا سن من بشی میگی چه غلطی کردم اینو جدی میگم بهت خودتو نجات بده تا وقت داری

مادرت حواسش هست بهت اصلا؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره مامانم میدونه

خب چرا نجاتت نمیده اخه ازش کمک بخواه بزار یکم سنت بره بالاتر عشقو حالتو داشته باش با همه دوس باش پسر و دختر ولی خط قرکزاتو نگه دار پسرا تو این سن خیلی هولن به خاطر نیازشون دخترا هم تو این سن احساساتی میشینن گریه میکنن خود زنی میکنن بعدا هم پشیمون میشن بزرگ میشی میبینی جسمت داغونه نکن اینکارو❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چکار کنم آروم شم ؟ همش از اینکه بشدت تحقیرم کرد نتونستم خودمو ببخشم چرا این تصور دختر آویزون و بهش د ...

پیش ی تراپیست برو

سعی کن خودت به خودت ارامش بدی

زمانی ک یادش میفتی خودت رو سرگرم کن

و بدون که اون موقع کم‌سن بودی و طبیعی بوده 

الان مهمه ک بالغی

پیش ی تراپیست بروسعی کن خودت به خودت ارامش بدیزمانی ک یادش میفتی خودت رو سرگرم کنو بدون که اون موقع ...

نه متاسفانه کم سن نبودم ۳۱ بودم اما آثارش و سرزنش خودم تا الان بامه که ۳۴ ام ..

پول تراپیست ندارم 

دعام کن عزیزم

نه متاسفانه کم سن نبودم ۳۱ بودم اما آثارش و سرزنش خودم تا الان بامه که ۳۴ ام ..پول تراپیست ندارم دعا ...

چشم‌اگر قابل باشم

برات صلوات میفرستم