2777
2789
عنوان

خیلی شکاک شدم رفتارم بد شده

240 بازدید | 17 پست

جدیدا خیلی شکاک شدم تو رابطم  میدونم طرفمم اینجور آدمی نیست اصلاااا ک خیانت کنه  ولی شکاکم رفتارم باهاش تند شده دست خودم نیست اصلا عصبی میشم نمی‌دونم چی دهنم درمیاد ولی اون هیچی نمیگه تا حد ممکن بعدش عصابم خورد میشه ک چرا همیچین حرفی زدم احساس می‌کنم دارم رابطمو خراب می‌کنم 

دارم از خودم دورش می‌کنم با حرفام رفتارم 

ولی دست خودم نیست واقعا. 

بهم میگه خیلی مودی شدی یهویی عصبی میشی نمیفهمی چی از دهنت درمیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه ی تلخ داشتین در این مورد ؟ شاهد خیانت و پنهان کاری بودید؟

ن اولین نفریه ک باهاش دوست شدم ۳ساله هم باهاشم هیچی ازش ندیدم اصلا خیلی پسر خوبیه  ولی میدونم مشکل  از اخلاق منه 🥲

ن اولین نفریه ک باهاش دوست شدم ۳ساله هم باهاشم هیچی ازش ندیدم اصلا خیلی پسر خوبیه ولی میدونم مشکل ...

منظورم این بود که بین دوستان،خانواده،اطرافیان و ... مواردی دیدین که خیانت و پنهان کاری داشتن ؟ تحت تاثیر فیلم،اخبار و ... قرار گرفتید شاید

این چیزا توی اکثر خانم ها بخاطر pms طبیعیه بخاطر تغیرات هورمونیشون مودی و کلافه و دمدمی افسرده و بی اعصاب میشن 

این مسئله اصلا دست خودت نیست عزیزم تو بعضیا شدیده اینجور علائم حتی من یکی از دوستم احساس ناکافی بودن داره و میره یه گوشه گریه میکنه در این حد بهم میریزد خوده من عصبی و لجوج میشم.