2777
2789

از وقتی عروسمون شده همزمان پدرمم کنسر روده گرفت 

یه جای اینکه دوران‌نامزدی لذت ببرن بابامو بردن دکتر از این بیمارستان به اون بیمارستان کلا عکسای دورتن نامزدیشون بیشتر تو مراکز شیمی درمانیه هروقت مامانم خواست بابامو ببره نزاشت گفت داداشم ببره

در اخرم که فوت پدرم و ۳ ماه افسردگی و شک زدگی داداشم که رسما زندگیشون داشت از هم میپاشید که به لطف خدا و با کمک‌خودش و ما داداشم برگشت به زندگیش

الانم که بارداری سختش و استراحت مطلق

از خواهر برام بالاتره خدا حفظش کنه برامون

فقط امیدوارم بعد دنیا اومدن کوچولو لذت دنیا رو بچشن خییلی گذشتن از خودشون به خاطر ما🥲زندگی به کامشون ایشالله

میشه واسه سلامتی برادرزادم و زنداداشم یدونه صلوات بفرستین مرسی🩷

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر خوب و قشنگه که قدردان هستین. لطفا اینا رو به خودش هم بگو. بدونه متوجه کارا و از خود گذشتگی هاش بودین.

خواهرشوهر و عروس گاهی هم اینجوری می شن.

عروس ما هم بهترین دوست من و مامانمه. همه جا با همیم. تازه عروس هم نیست. خیلی ساله همینجوری هستیم. اگه همدیگه رو درک کنیم روابط قشنگ تر می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چه خواهر شوهر ماهی داره که قدر گذشتهای زن داداشش رو می‌دونه

قبل من زنداداشم 

واقعا شاید خیلی رفتارای بچگونه داشتم اوایل ولی همیشه با لطفش منو شرمنده کرده

لایک نکن خواهر منننن  

خوش بحال زن برادرت که حداقل میبینیو زحماتشونو.ماهم همین کارهارو کردیم ولی آخرشم کلی بی احترامی توهین بی محلی.... یکی گفت خودشیرین یکی گفت پسره وظیفشه...

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
چقدر خوب و قشنگه که قدردان هستین. لطفا اینا رو به خودش هم بگو. بدونه متوجه کارا و از خود گذشتگی هاش ...

خیلی 

من اوایل شاید رفتارای بچگونه داشتم ولی خمیشه زنداداشم‌شرمندمون کرده

الان قبل اینکه عروس خطابش کنیم بیشتر خواهر و دختر خونوادست

لایک نکن خواهر منننن