2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم حامله باشم

497 بازدید | 43 پست

من یازده روز دیگه باید پریود بشم بچه ها 

ولی چند روزه ترشحم زیاده. 

دست و پاهام درد میکنه مفاصلم مخصوصا مچ پام 

زیر دلم و پایین کمرم بعضی وقتا درد میکنه 

خیلی میترسم من دوتا بچه زیر چهارسال دارم 

بچه سوم حالا حالاها نمیخوام میترسم 

چیکارکنم زود تر پریود شم راحت شم 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

۱۱ روز دیگهههه

این علایمی که میگی بیشتر شبیه تخمک گذاریه 

مواظب باش این یکی دورز حامله نشی وگرنه الان حامله نیستی تازه شاید ۱۴.۱۵ روز از شروع پریودت گذشته باشه 

تعجب میکنم با ۲ تا بچه این چیزارو نمیدونی 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم کرده تخم گشنیز زود پریود نیشی اگه حامله نباشی عزیزمولی بسپار به خدا اگه باردار باشی مطمعن باش حکم ...

یعنی دم کرده اش به جنین ضرری نمیزنه؟

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
یعنی دم کرده اش به جنین ضرری نمیزنه؟

نمیدونم واقعا

من دو تا بارداری ناخواسته داشتم به فاصله یکسال ۵ ماه 

خیلی ناراحت بودم ولی هر دو رو نگه داشتم سقط نکردم الان اونقد باهاشون ذوق میکنم اینقد این دوتا داداش هوایدهمدیگه رو دارن

میگن بچه های ناخواسته آینده بهتری دارن چون خودمون نمی‌خواستیم بیان خواست خدا بوده و درآینده دستگیر پدر و مادر میشن

دم کرده تخم گشنیز زود پریود نیشی اگه حامله نباشی عزیزمولی بسپار به خدا اگه باردار باشی مطمعن باش حکم ...

ببین من بچه دوست دارم اما هفته اینده نوبت عمل بینی دارم الان وقتش نیست واقعا 

خیلی هم دست و پام خواب میره 

امشب دندونامم درد گرفته خدایا کمکم کن

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
۱۱ روز دیگههههاین علایمی که میگی بیشتر شبیه تخمک گذاریه مواظب باش این یکی دورز حامله نشی وگرنه الان ...

من هروقت بعد پریودی این حالتا میشم فقط میترسم و بدترین حالتش رو میبینم.  

منم میترسم باردار باشم فقط میخوابم کمر درد دارم 

میتونم عکس بفرستم ؟ بی بیم هاله داره انگار

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هر روز باید خورده بشه ؟؟

من دوبار خوردم پریود شدم .به شرطی که باردار نباشی

سر بارداری اولم قصد سقط داشتم انواع داروهای گیاهی خوردم بعد پشیمون شدم از سقط خدارو هزار مرتبه شکر که همچین کاری نکردم شاید الان خوشبخت نبودم شاید بدبخت ترین بودم.ولی پسرم حساسیت پوستی داره عذاب وجدان دارم که نکنه از اون داروهای گیاهی بوده که خوردم

رابطه مشکوک داشتی ؟

یه بار.  اونم خیلی کم