2777
2789

اصلا نمیدونم چرا یارو با من ۳۵ سال اختلاف سنی داره یکی ۳۷ سال اختلاف سنی یکی ۲۱ سال اختلاف سنی یکی ۱۹ سال اختلاف سنی یکی ۲۹ سال اختلاف سنی 

گاهی اصلاااا قیافه ندارن جذب حرف های منطقیشون میشم این چه مرضیه بعضیا حتی شبیه داماد مردگان هستند اما وافعا اونقدرررر شخصیت باحالی دارند و حرفای تاثیرگذاری میزنن آدم کیف میکنه فک میکنه ۸۰ ۹۰ سالشونه 

خدا شفا بده به من اصلا خوشم نمیاد روی دوروک و ابنجور چیزا کراش بزنم

بقیه میگن پسندت خیلی بده و خزه خوب دست من نیست که

منم اینجوریم

از نظر تایپ شخصیتی بزرگی بخاطر همین جذب بچه مچه نمیشی

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

چون کارت اشتباهه امیدوارم فقط در حد کراش باشه ن چیز دیگ😂یکم بزرگ شی میفهمی چی میگم

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوریماز نظر تایپ شخصیتی بزرگی بخاطر همین جذب بچه مچه نمیشی

واقعا خواهرم و معلمم میگفت باور نمیکردم مرسی عزیزم که بهم روحیه دادی معلومه فرد منطقی هستی که منو به خوبی قانع کردی 

واقعا خواهرم و معلمم میگفت باور نمیکردم مرسی عزیزم که بهم روحیه دادی معلومه فرد منطقی هستی که منو به ...

قربونت عزیزم✨

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
منم مث توامایب نداره یه دلخوشیه برامون😂خواهران برادرانو میگی؟

آره اصلا بوم میاد از سریاله

🤣🤣🤣🤣

آخه الان رویه کسی کراش زدم ۲۱ سال ازم بزرگه خیلی منطقیه خیلی حامی خوبیه هعیییی میخوامش😂😅زده به سرم

چون کارت اشتباهه امیدوارم فقط در حد کراش باشه ن چیز دیگ😂یکم بزرگ شی میفهمی چی میگم

نه چیز دیکه ای نیست من روی اینکه چطور مستانه یک فرد انقدرررر فهمیده باشه کراش میزنم و دلم میخواد منم مثل اون باشم در این حددد🤣

آره اصلا بوم میاد از سریاله🤣🤣🤣🤣آخه الان رویه کسی کراش زدم ۲۱ سال ازم بزرگه خیلی منطقیه خیلی حامی ...

منم میخوامشش😂اصلا من نصف کارکترای سریالای ترکیو میخوام ایب نداره کراشه از راه دوره خوبیش اینه بخاطر اینکه نکران باشم بهش میرسم یا نه کراش میزنم تموم میشه میره 😂

منم میخوامشش😂اصلا من نصف کارکترای سریالای ترکیو میخوام ایب نداره کراشه از راه دوره خوبیش اینه بخاطر ...

😅😂آرا ولی من از دوروک خوشم نمیاد..

من از شاهزاده محمت خوشم میاد پس خرم سلطان و سلیمان سلطان

خیلی منطقیه کتاب خونه چنجو حرفاش اوج آرامشه

نه چیز دیکه ای نیست من روی اینکه چطور مستانه یک فرد انقدرررر فهمیده باشه کراش میزنم و دلم میخواد منم ...

خوبه باز😂

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
😅😂آرا ولی من از دوروک خوشم نمیاد..من از شاهزاده محمت خوشم میاد پس خرم سلطان و سلیمان سلطانخیلی منط ...

برا منی که اصلا فرق نداره کی باشه خوشم میاد از همشون😂بیشتر بخاطره اینه چون پسر نیستن مرد ان مرررررررد

برا منی که اصلا فرق نداره کی باشه خوشم میاد از همشون😂بیشتر بخاطره اینه چون پسر نیستن مرد ان مرررررر ...

🤣🤣🤣🤣کاملا برعکس برای من اصلا قد و هیکل مهم نیست فقط شخصیت و حرفاش برام مهمه خیلی مهمه برام