2777
2789
عنوان

لعنت به طلاق و مهریه خدایا این چه سرنوشت شومی بود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 114 پست
بله سرنوشتمون ما زنا همینهبعد میری میبینی اینستا الکی هو انداختن مهریه شده کاسبی و زنا تیبا میرونن و ...

من اطرافم هر کیو دیدم توافقی جدا شد

کدوم مهریه بابا

قسط بندی کنن سالی نیم سکه

خب چ‌کاریه؟ خانم طلاق میگیره ک وجود نحس اون مرد از زندگیش پاک بشه. مونده چندرغاز اون نیس ک 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجبااااا !!پس مهریه چی میگه این وسطواسه چیه؟

هیچی الکی نمادینه وگرنه به هیچ دردی نمیخوره 

الانم که این مردا هرچی دارن درجا میزنن به اسم ننشون که دیگه بدتر خوبه خوبش اینه ژرف همون سالی یه سکه بگیر یا مرده کاره ای باشه بشه ۶ ماه یکی اگه کاره ای باشه هاااا اوضاعش خوب باشه

نر ینمرد اعسار میزنه ک ندارم دادگاه همونم میکنه دو سال یه سکهفک کردین مهریه گرفتن کشکهمیتونه طلاق هم ...

دقیقا 

شوهر کثافت منم همین کارو کرد بهش گفتم طلاق ندی توافقی مهریه رو میزارم اجرا گفت هر غلطی میخوای بکن تهش میخوام ماهی دو سه تومن پرت کنم جلوت

همونم نتونستم بزارم اجرا چون وکیل ۸۰ تومن واسه یه مهریه میگرفت

دقیقا شوهر کثافت منم همین کارو کرد بهش گفتم طلاق ندی توافقی مهریه رو میزارم اجرا گفت هر غلطی میخوای ...

همین دیگه

بخدا هر خانمی پاش به دادگاه برسه روانش نابود میشه

مهریه کااملا سوری و اسمیه . 

هیچ مردی مهریه نمیده مگر قطره چکونی

ک اونم ارزش نداره

قدیم درست گفتن مهرم حلال جونم آزاد 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
جدی میگی ؟من تصمیم دارم جداشم دلمو خوش چندتا سکه کرده بودم که اموراتمو باهاش بگذرونم این جوری که ول ...

من این راها رو رفتم عزیزم خودت اگه پشتوانه مالی و شغل خوب نداشته باشی نمیشه دلتو به مهریه خوش کنی 

من وکیل بهم گفت ۸۰ میگیره مهریه و بزاره اجرا و یه کار کنه سالی یکی بده یعنی باید یه پولی رو مهریه بزارم بدم به وکیل😐😂

شوهر منم همین کارو کرده

حتی توی پرونده کلاهبرداری هم طرف ی استشهاد اوورده بود ک من هیچی ندارم درامد هم ندارم ک براش قسط بندی کنن مهلت بگیره زن بود بچه چندماهشم اوورده بود دادگاه. بعضی ادما وجدان ندارن