2777
2789
عنوان

لعنت به طلاق و مهریه خدایا این چه سرنوشت شومی بود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 114 پست
اگه یکبار بوده و حرمتها هنوز نشکسته بینتون به طلاق فکر نکن چون بچه داری

دفعه اول که به خاطر لجبازی با من این کارو کرد میخاست منو بچزونه ولی بعد یه مدت با دختره به هم زد ومعذرت خواهی کرد ومیگفت فهمیدم هیچکی زن وبچه خودم نمیشه ولی تازگی ها دیدم برا پروفایلش یه جمله عاشقانه نوشته بود با یه قلب قرمز 😢

بهش اعتماد ندارم 

شما جای من بودین چیکار میکردین ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه یکبار بوده و حرمتها هنوز نشکسته بینتون به طلاق فکر نکن چون بچه داری

چون بچه داره خیانت و ببخشه؟ همون بچه اگه کار پدرش ادامه پیدا کنه یا چند سال دیکه بفهمه بهش سرکوفت میزنه و منت میزاره

دفعه اول که به خاطر لجبازی با من این کارو کرد میخاست منو بچزونه ولی بعد یه مدت با دختره به هم زد ومع ...

وقتی اعتماد از بین رفته با موندن فقط هی خودخوری میکنی و با هزارتا فکر و خیال و شک خودتو پیر میکنی و مریض میکنی

اخه میگن اونا خیلی رسیدگی نمیکنن

کمیته امداد یه حقوق ماهانه ناچیز میده که چیزی نیست اما تو لوازم تحریر لوازم خونه و خوراک کمک میکنه و وام های خیلی خوبی میده واسه جمع و جور کردن زندگی و پیشرفت عالیه

حرفت درستهولی واسه اونایی میگم که دنبال مهریه با سکه و طلا بالا هستنبجای این کارا ملک بخایید حتی زمی ...

شاید قبلاً میکردند الان دیگه نه...مردا زخم خورده شدند از بابات یه عده کاسب مهریه...دیگه همون‌سکه هم‌قبول نمیکنن..حالا که گفتن بالای چهارده سکه مالیاتشو‌ باید بدن همون اول نصف خانواده عروس نصف داماد...دیگه رو‌مهریه حساب نکنید

اخه خب سخته با یه بچه دختر تنها تو یه خونه

اره خب حق داری مخصوصا که بچت دختره

چند سالشه؟

ولی مطمئن باش بچتم بزرگ بشه از داشتن همچین پدری فقط خجالت میکشه و فردا پس فردا سرش جلوی شوهرش پایینه 

شرایطت واقعا سخته حتما از یه مشاور مشورت بگیر

وقتی اعتماد از بین رفته با موندن فقط هی خودخوری میکنی و با هزارتا فکر و خیال و شک خودتو پیر میکنی و ...

اره یه مدت افسردگی شدید گرفتم 

احساس میکنم داره از بی کسی من سواستفاده میکنه‌ بدتر از اون اینه که خانواده عوضیش هم باهاش هم دستن با دختره رابطه داشتن چون پولدار بوده 

اره یه مدت افسردگی شدید گرفتم احساس میکنم داره از بی کسی من سواستفاده میکنه‌ بدتر از اون اینه که خان ...

مرده شور اون خانواده رو ببرن نمیدونم چرا این مادر شوهر پدر شوهرا بچشون هر گوهی بخوره پشتشن و کاراشو ماستمالی میکنن خدایا خودت جواب همه کاراشونو بده من دیگه از به خدا سپردنم خسته شدم...💔 

دفعه اول که به خاطر لجبازی با من این کارو کرد میخاست منو بچزونه ولی بعد یه مدت با دختره به هم زد ومع ...

خب اذیتش نکن وقتی هنوز به هرزگی و مرتب خیانت کردن نرسیده

وقتی پشیمون شده

یکبار ازش قول بگیر که خیانت نکنه و اگه تکرار شد مسول پاشیدن زندگیش خودش هست...

و دیگه به هیچ عنوان گذشته رو به روش نیار

بچسب به زندگیت به خودت برس  به بچه ات برس

به شوهرت برس  باهاش رفیق باش دوست باش گرم باش

خیلی سخته یادت بره  ولی فکر کن همسر سابقش بوده الان مرده

بعد طلاق زندگی هر سه تا تون خصوصا بچه تون پاشیده میشه

زندگی خونواده هاتون....

بجای طلاق  زندگیتون رو بازسازی کنید اونم دو نفره....

از اول عاشق بشید ....