2777
2789

همین اعتراف به کراش

منم یه کراش دارم که از هیچ تلاشی برای دیدنش کوتاهی نکردم

روزایی که کلاس ندارم میمونم دانشگاه اونو ببینم 

آمار تک تک کلاساش دارم

این که دوستاش کین خودش چی دوست داره 

فقط من جرئت اعتراف کزدن ندارم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پیام بده 

من این سرنوشت رو پذیرفتم، همه دردامو پذیرفتم، تمام اشکامو، تنهاییامو، ترسامو و خودمو و نبودنش رو هم پذیرفتم، پذیرفتم که لایق عشق نیستم پذیرفتم که باید قوی باشم انقدر قوی شدم که دیگه حس میکنم زن نیستم یه مرد دلشکسته مبارز شده ام دختر بچه درونمو کشتن روحیات لطیفم شکستن دیگه من زن نیستم من دیگه هیچ احساسی ندارم من ادامه میدم چون چاره ای جز ادامه ندارم همه چیزایی که باید میشد نشد به وقتش و من پژمرده شدم🥀نی نی سایت مرحم تنهایی من😃🖤

خب پیام بده

و اعتراف کن

من این سرنوشت رو پذیرفتم، همه دردامو پذیرفتم، تمام اشکامو، تنهاییامو، ترسامو و خودمو و نبودنش رو هم پذیرفتم، پذیرفتم که لایق عشق نیستم پذیرفتم که باید قوی باشم انقدر قوی شدم که دیگه حس میکنم زن نیستم یه مرد دلشکسته مبارز شده ام دختر بچه درونمو کشتن روحیات لطیفم شکستن دیگه من زن نیستم من دیگه هیچ احساسی ندارم من ادامه میدم چون چاره ای جز ادامه ندارم همه چیزایی که باید میشد نشد به وقتش و من پژمرده شدم🥀نی نی سایت مرحم تنهایی من😃🖤

کار خوبی میکنی نگفتی بهش

فهمیده ولی خودش

از بس بهش زل زدم فهمیده هرچند خودشم میبینه زل زدم زل میزنه بهم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من از کراشم دورم وگرنه منم یه ابروریزی میکردم اینجوری🤦🏻‍♀️

کجاست کراشت؟

خب پیام بده

نمیتونم جرئت ندارم

اگه میخوای خودِ واقعیشو نشون بده و جوری خودشو از چشمت بندازه که نفهمی از کجا خوردی،بهش بگو 😂😂

همونجور بذار کراش باقی بمونه و تا وقتی ازدواج میکنی به ارزوهات باهاش فک کن خیلی شیرین تره🤣🤣

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

نمیتونم جرئت ندارم

تو که کشته مردشی چه اشکالی داره ایدیشو بده من بهش بگم

اگه میخوای خودِ واقعیشو نشون بده و جوری خودشو از چشمت بندازه که نفهمی از کجا خوردی،بهش بگو 😂😂همونج ...

یعنی در این حد خودشونو گم میکنن؟