یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مامان عفریتم خیلی تو زندگیمون موش میدووند سر اولین بچم باردار بودم اومدم خونمون شر درست کرد شوهرم خیلی مریض بود داشت از جلوم رد میشد، با لگد زدم پشت زانوش افتاد بیچاره جون نداشت شروع کرد به ناله من میخاستم برم دلجویی کنم مامانم اشاره کرد ولش کن، من هم لج کردم چندتا لگد زدم باسنش، مامانم در رفت من هم که میدونستم باردارم کاری باهام نداره رفتم اتاقم خوابیدم، بنده خدا خوابش برده بود من هم خوابیدم، بیدار شدم دیدم حیوونکی اومده بود پتو روم کشیده بود، عذاب وجدان گرفتم، دیگه عهد کردم نزارم هیچ عفریته ای تو زندگیم دخالت کنه
ما تازه ازدواج کردیم دعوای آنچنان شدیدی تاحالا نداشتیم
فقط یه بار سر اینکه من حلقه مو دانشگاه نپوشیده بودم خیلی دعوامون شد و حرفای جالبی نزد اونجا
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه