2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نه گم کردم نه پیدا 

یبار فقط گوشواره‌ی دخترم گم شد که توی مدرسه افتاده بود، خداروشکر پیدا شد

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من گم نکردم ولی چند تا سکه تمام خریدم با پلمپ همون مغازه که ازش خریدم

بعد چند ماه رفتم بفروشم گفتن تقلبیه 

رفتم پیش خودش عوضی بازی دراورد که از کجا معلوم با کارت من این کارو کسی نکرده و ..

اخر پلیس پولمو گرفت

انگشتر گمشده خودمو بعد از چهار پنج سال توی یه کیف قدیمی و کهنه که موقع اثاث کشی میخواستم بندازم دور پیدا کردم.همینجوری گفتم یه نگاه کنم بعد بندازم بره

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
نگه داشتی یا پس دادی

من همینطورم که سالم زندگی می کنم 

تا یه دروغ کوچولو نیگم خدا میزنه پس کلم حالا فرض کن مال یه بنده خدای دیگه رو هم نگه دارم !

نه هر دوشو به صاحبشون برگردوندم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
دستبند عروسیم گم شد شوهرم با مادرش باهم همفکر شده بودن که من خودم اونواز قصد نگهش داشتم علکی گفتم گ ...

این اتفاق دقیقا واسه دوست منم افتاد بنده خدا چقدم استرس داشت میدونست خانواده شوهرش اینجور ادمایین اخرم نتونست ثابت کنه ک گم کرده شوهرش میگفت تو فروختی دادی به مادرت جهیزیه بخره برات در همین حد بی شعور