2777
2789
عنوان

خانوما بیاید از مزاحمت یه آقا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادبزن سرشتوجای شلوغ. یاگوشیتو دربیارازش فیلم بگیر بترسه. یا به برادری پدری چیزی بگو. خلاصه بهش ثابت ...

امروز با هزار کلنجار ب همسرم گفتم گفت مشخصاتشو بده اخه دقیقا تو محلمون هم بود تقریبا گفت پیداش کنم خشنکشو ....

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

امروز با هزار کلنجار ب همسرم گفتم وای اگه بدونید چقد عصبی شد

حق داره واقعا هم حق داره 

اینارو باید ادب کرد 

بعضی وقتا دخترا میترسن شر بشه و....

چیزی نمیگن و اینا ادامه میدن ولی اگ ی بار ادب بشن دیگه ادم میشن 

آقا هستم
حتما از این حال بهم زن بودنشون حس شعف دست میده بهشون..خودشون تهوع نمیگیرن؟

واقعا حالم از اینجور مردا بهم میخوره واقعا نمیفهمن طرف متاهله ؟من همیشه حلقمم دستمه 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

عکس بگیر برو کلانتری بگو این اقا مزاحمت ایجاد میکنهیا دفعه بعدی پا بذار رو‌سلیطه بازی جیغ و داد مردم ...

این هم پیشنهاد خوبیه 

بلخره ی باغیرت پیدا میشه دوتا بزنه در گوشش ابروشم بره دیگه توبه میکنه

آقا هستم
این هم پیشنهاد خوبیه بلخره ی باغیرت پیدا میشه دوتا بزنه در گوشش ابروشم بره دیگه توبه میکنه

امروز میخواستم همین کارو کنم دفعه دوم منتظر بودم به چیزی بگه میخواستم با کیفم بکوبونم تو اون دهن گشادش ولی خب شانس باهاش یار بود

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

کاملا می فهممت و درکت میکنم

برای منم یبار همچین اتفاقی افتاده بود

یعنی مردم و زنده شدم از ترس ظهر تابستون بود و کوچه اینا خلوت 

هیچوقت نمی بخشمش که با روحیه ی یک بچه بازی کرد و ترس به جونش انداخت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
کاملا می فهممت و درکت میکنمبرای منم یبار همچین اتفاقی افتاده بودیعنی مردم و زنده شدم از ترس ظهر تابس ...

خیلی اشغالن عوضیا اینارو باید انقد زد ک صدا سگ بدن

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙