2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاتر خونه بخر حتما یا سکه

خودم دلم با خونه است ولی خب پولم اونقدر نیس بشه خونه به درد بخور خرید که بعدا نمونه رو دستم 

این مقدار هم حداکثر مقداری میتونن جور کنم

حتی پیش خرید خونه هارو هم نگاه کردم قیمتا خیلی بالاست 

از بورس تجربه خوبی ندارم ...تمام سرمایه چند سال پیشم دود شد رفت

من نگه داشتم .کم کم دوبرابرش کردم .البته فقط عرضه اولیه خریدم .فروختم .پول را گذاشتم داخل قدرت خرید دست نزدم .تا پولم دو برابر شد .باز البته سهام دارم با ضرر.

خیلی بلد باید باشی .

کم کم بخری 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
کرمان اما خب مشهد و بندر و قشم زیاد رفت و آمد داریم اونجاها هم خونه به درد بخور ندیدم

می تونی خودت مطب بزنی باش؟

به دندانپزشکا تا یه ملیارد وام میدن 

تودیوار ببین اجاره مکان چنده و قیمت دستگاهاتون و... 

باتوجه به درآمدت ببین چقدر میتونی قسط پس بدی 

با ادارات و آموزش پرورش میتونی قرارداد ببندی ده درصد هم کمتر بگیری میان پیشت 

می تونی خودت مطب بزنی باش؟به دندانپزشکا تا یه ملیارد وام میدن تودیوار ببین اجاره مکان چنده و قیمت دس ...

وام دادن رو مجوز مطب همش حرفه ...

منم رفتم دنبالش ولی نمیدن 

بعدم قیمت وسیله ها واقعا بالاست  تو بازار رقابتی الان با این سرمایه کمی که به سختی به دست آوردم ریسکه خودم شروع به کار کنم 

میترسم واقعا ...

وام دادن رو مجوز مطب همش حرفه ...منم رفتم دنبالش ولی نمیدن بعدم قیمت وسیله ها واقعا بالاست تو بازار ...

کلینیکو برو 

ولی وسایل کارتو حتما بخر چون روز به روز گرونتر میشه 

روی دستگاه پز وام میدن 

باید پول تو حساب بخوابونی بهت وام بدن براساس مدت زمانی که پول تو حساب بوده امتیاز وام حساب می کنن 

بانک مهر ۴ درصده سود واماش بقیه بانکا ۲۳ درصد هستن

کرمان اما خب مشهد و بندر و قشم زیاد رفت و آمد داریم اونجاها هم خونه به درد بخور ندیدم

زمین بخری بهتر از خونه هست . زمین سند دار 

هرموقع هم خواستی پول نقره اگه جاش خوب باشه .

اگه نه که قطعا طلا از نوع سکه