2777
2789
عنوان

کیا کراتین کردن بیان یه لحظه

97 بازدید | 20 پست

موهامو غروب کراتین و پروتیین کردم تو خونه بعد ماسک زدم الان موهام مثل یه تیکه سنگ شده تا سه روز باید نشورم برای شما هم مثل چوب شده بود اصلا نرم نیست

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
بایذ خب نرم هم باشه ینی چی مث چوب شده نباید بشه اینطوری حتما موادت خوب نبوده یا سوزوندی خباخه خودت ن ...

مثل چوب رو سرم مونده

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بایدلخت باشه ونرم موهات فک کنم سوخته

مثل چوب خشکه یعنی بشپرمش یا نه

موهات هرچی خشک بشه یعنی نشونه ای نابودی موماسک نبایدازریشه بزنی من خودم زدم تاالان که یکساله موهام ل ...

الان برم موهامو بشورم

موهات هرچی خشک بشه یعنی نشونه ای نابودی موماسک نبایدازریشه بزنی من خودم زدم تاالان که یکساله موهام ل ...

بعد چقدر موهاتو شستی

عزیزم بعدموادموشسته میشه وشسوارمیزنن مراحلشودرست رفتی

نه موهامو نشستم