2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین مامانای بارداااار

64 بازدید | 4 پست

ماه دوم اقدامم 

۱۴ روز از اقدامم گذشته و ۵روز به موعدم مونده

هیچ علائمی ندارم 

سری پیش ۱۰روز قبل موعدم درد داشتم و...

الا فقط کمی نفخ دارم و نمیدونم ربط داره یا نه ولی شکمم عضلاتش گرفته انگار ورزش سنگین کردم کوفته شده در صورتی که هیچ کاری نکردم

ممکنه باردار باشم؟

پری منظمی دارم ولی ماه پیش ۱روز تاخیر داشتم

والا بعد تجربه سه تا بارداری

اون ماهی ک علائم داشتم باردار نبودم و اون ماهی ک فک کردم نیستم و علائم نداشتم حامله بودم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من برا بچه دومم یک هفته از رابطه گذشت بی بی چک هاله خیلی کمرنگ انداخت اصن عجیب بووود یه ۲۰ روزی مونده بود تا موعد

هرچیزی امکان داره بی بی بزن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

عزیزم تا از تاریخ پریودت نگذشته و تست نزدی اصلا نمیشه گفت صد در صد آره یا نه تو دوران اقدام خیلی علائم عجیب به آدم اضافه میشه 

من خودم تو دوران اقدام یکی دو روز مونده به پریودم حالت تهوع میگرفتم از بوی غذاها بدم میومد ، بعضی اوقات زیر شکمم سفت میشد یا حتی سینه هام درد خفیفی میگرفتم با خودم میگفتم حتمااااا باردارم ولی خب پریود میشدم! جالبه که باردار شدم هیییییچ علامتی نداشتم قبل پریودم  سه بار رفتم استخر کلی دست و پا زدم احساس کردم کمر درد گرفتم رفتم نوار بهداشتی خریدم چون فرداش پریود میشدم دیگه باردار بودم!!