2777
2789
عنوان

عکس 📸

860 بازدید | 47 پست

سلام

عزیزان کدوم قشنگه ؟

واسه جای ادویه کنار اجاق گاز

1️⃣⬆️

2️⃣⬆️

3️⃣⬆️

نظرسنجی
از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی خیلی شیکه

آره خوشگله

فقط بدیش اینه که ثابت نیست

دستت بخوره ، همه چی تکون میخوره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اره از این زاویه نگاه نکردم

من خودم دومی رو خوشم اومد

کاش میشد این قسمتش رو حذف کرد

اولی شیک وجم وجور

اینم عکس واقعیش 🙄🙄🙄

تازه فروشنده هه اصرار داره این همونه

@لیلی_آگان    

@غم555    

@خانهکاکایوای‍  

@golnaz123    

اینم عکس واقعیش 🙄🙄🙄تازه فروشنده هه اصرار داره این همونه@لیلی_آگان @غم555 @خانهکاکایوای‍ @gol ...

پشیمون شدم😐🤣🤣🤣🤣

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

اولی خیلی شیکه

گول این آنلاین شاپ هارو نخورین

عکس واقعی رو ببین ⬆️