2777
2789
عنوان

واجبات سیسمونی

69 بازدید | 17 پست

مامانا واجب هاچیه سیسمونی دخترمو مامانم خرید الان واسه پسرم نمیدونم چیا بخر فعلا یه دست لباس ست ۱۹ تیکه خریدم که میگن تیکه هاش کاربردی نیست راهنمایی کنید لطفا 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لباس دستکش کلاه

لوازم کامل بهداشتی

کیف حمل نوزاد همونا که بچه رو میزارن داخلش

پوشک

نَنی

گهواره بدرد نمیخوره

پستونک

کیف

کالسکه واجبه

پتو متکا 

یچی هست به اسم آغوشی

لباس و چند دست بگیر

مثلا لباس از هر سایز چند دست بخرم

بازم بستگی به وزن نوزاد داره پسرمن تا دوماهگی سایز صفرپوشید 

مثلا من شیشه شیر بی بی لندگرفته بودم نخورد چیکو گرفتم چون تابستون دنیاد اومد توخونه لباس نازک تنش میکردم 

پتو لحاف تشک تخت

اغوشی خیلی خوبه تادوماه قابل استفاده هستش

دو دست صفر بگیر دودست هم یک من الان پسرم دوماه هست اینا خیلی مصرف شده البته من سیسمونی کامل گرفتم چو ...

اها بنظرت ست بگیرم این ۱۹ تیکه هاش چطوره ؟ دودست ۱ خریدم فروشنده گفت مارک خوب  صفر نداره فکر کنم انداخت بهم گرونم خریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی انشالا قدمش مبارک باشه براتون اسفند زیاد سرد نیست دیگه پس زیاد لباس گرم پشمی کاپشن نخر چون تا چله که بیرون نمیبری نهایت دوبار ببری بهداشت که همون پتو دورپیچ کافیه بذار سال دیگه کاپشن بافت اینا بگیر 

بسلامتی انشالا قدمش مبارک باشه براتون اسفند زیاد سرد نیست دیگه پس زیاد لباس گرم پشمی کاپشن نخر چون ت ...

سلامت باشی عزیزم ممنونم آره درست میگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها بنظرت ست بگیرم این ۱۹ تیکه هاش چطوره ؟ دودست ۱ خریدم فروشنده گفت مارک خوب صفر نداره فکر کنم اند ...

منم ست گرفتم واسه بیمارستان دروغ چرا پشیمون شدم الکی ترک هم گرفتم زیاد بدردش نخورد یه سری تیکه هاش تازه زود هم کوچیک شد به نظرم تیکه ای بگیر بهتر مثل دوتا زیر دکمه ای دوتا مانتویی دوتا شلوار دوتا جوراب اینا اینجوری بگیر بهتره