2777
2789

اسی

نمیذاری؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانی نیستین درسته؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ایرانیم😅

😅

همین رک گفتن خیلی بی ادبیه خییییلی لباس نخریده که اگر اونم میخرید نیاید اینجوری جواب بدی ... باید او ...

اگه مثبت فکر میکردی کامنت اولمو درست می‌خوندی نقاط مثبتی هم که در موردش گفتم رو هم می‌دیدی ازقد وهیکلش تعریف کردم ولی چهرش و سبک آرایشش به دلم ننشست خودش گفت بهم میایم ؟ منم گفتم نه دلایلشم گفتم 

والله تو این تاپیک فهمیدم خیلیا که دم از فرهنگ میزنن خودشون چیزی از فرهنگ نمی‌دونن 

خیلی ها هستن می‌خوان نظر خودشون رو به بقیه تحمیل کنن 

خیلی‌ها هم ازدل نشکستن حرف میزنن ولی خودشون بخاطر یک نظری که مطابق سلیقه خودشون نیس هزارحور تهمت وبدوبیراه به طرف میگن 

خیلی هاهم با مزاحمت و سرک کشیدن تو کار ونظر بقیه می‌خوان خودش نشون بدن 

بابا یه نظر دادم وعذرخواهی هم کردم بس میکنید ؟ 

قانون که نیس همه که نباید مثل شما فکرکنن ونظر بدن جهان سوم که میگن دقیقا همینجاست همین افکار و عقاید غلط که بولدش میکنید وتو حلق بقیه به زور فرو میکنید

اگه مثبت فکر میکردی کامنت اولمو درست می‌خوندی نقاط مثبتی هم که در موردش گفتم رو هم می‌دیدی ازقد وهیک ...

شما منو ریپلای کردی من بس میکنم؟ شب خوش

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم