2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جمع کن خودتو باباوقتت گرفته میشه جواب ندهمگه چی گفتم بت؟خیلی دسته بالا میگیری خودتوکی هستی دقیقا؟ملک ...

عزمزمه ایشون نظرشونو گفتن این همه کوبوندن نداره به نظرم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
جمع کن خودتو باباوقتت گرفته میشه جواب ندهمگه چی گفتم بت؟خیلی دسته بالا میگیری خودتوکی هستی دقیقا؟ملک ...

خب ریپ نزن خانم محترم🤦خدا ازدست شماها چکار کنم چقدر مزاحم میشید بخاطر ی نظر نخورید منو

عزمزمه ایشون نظرشونو گفتن این همه کوبوندن نداره به نظرم

باباااااااا من اصلا نکوبوندمممم برو ببین پیاممو

چیزی نگفتم بش

این فک میکنه خیلی ادم خاصیه

من اصلا حرفی نزدم

عاشق گربه ها🥺❤️
نه نه هیچکس هیچکس حق نداره به کسی بگه قیافه ات متوسز رو به پایین تو سلیقه من نیست اصلا این همه پرویی ...

ادم با واقعیت روبه رو بشه بهتر از اعتماد به نفس کاذبه!

رک بودن بهتره 

من که خوشم اومد ایشون نه دلیل نمیشه دعوا کنم چرا خوشت نیومد این اوج بی فرهنگیه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بالا من هیچی بش نگفتم میگه وقتمو گرفتیخیلی خودشو بالا میدونه

هیچی نگفتی ده تاریپ زدی اگه میخواستی بگی چکارمیکردی ول کن دیگه جون مادرت ضامن میخوای ؟ 

باشه بابا این خانم خیلی زیباست اصلا بدون آرایش زیباس از شوهرشم سرتره بی خیال میشی

باباااااااا من اصلا نکوبوندمممم برو ببین پیامموچیزی نگفتم بشاین فک میکنه خیلی ادم خاصیهمن اصلا حرفی ...

بیخیال گلم ریپ نزن جوابم نده

هیچی نگفتی ده تاریپ زدی اگه میخواستی بگی چکارمیکردی ول کن دیگه جون مادرت ضامن میخوای ؟ باشه بابا این ...

من اصن اسی رو اکثرا ریپ زدم و داشتم تعریف میکردم اشاره مستقیمی هم ب شما نکردم کلی گفتم دل کسیو نشکنید

فقط ۲ بار ریپ زدمتون 

الانم ریپ نزن دیگه

عاشق گربه ها🥺❤️