2777
2789

من درمرحله استفاده از قرصم و به نظرخودم واقعا احتیاج دارم چون نه میلی به نظافت خونه دارم نه رمقی و نه حوصله ای اما یه عده میگن نباد قرص بخوری خوب نیست قطع کنی به حالت اول برمیگردی خب پس چیکار بایذ کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حال خودم رو با بی خیالی به مشکلاتم خوب کردم 

علایمشم همین بی رغبتی هایی بود که گفتی

دیدم هرچی غصه بخورم حل نمیشن مشکلاتم تمرکزم رو گداشتم رو حال خوب داشتن و تلاش واسه خوب شدن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

کسی واست دعا نگرفته؟که جذب خونه کسی بشی و فقط اونجا خوب باشی..؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بدون قرص اگر خوب شدید حالتون خیلی بد نبوده من اوضاعم افتضاحه

روانشناس به منم گفت بخور 

نن نخوردم 

ولی اگر زمانی رسید نتونستم حلش کنم حتما میخورم

عزیزم نظر پزشک مهم هست نه یه عده که هیچ اطلاعی از پزشکی ندارن.طرف میاد بدتر شده بعد میگه عمم گفته دارو نخور باور کن اینقدر با روان پزشکا تو بیمارستان سر همین حرفا حرص میخوریم...

داروت را ادامه بده در کنارش حتما رواندرمانی هم بگیر با روان شناس بالینی

هر کی هم غیر از پزشک گفت دارو نخور با فیلم و دعا و گردش و رقص و... حل میشه گوش نکن.اینا بی تاثیر نیستن ولی به تنهایی فایده ندارن اول دارو در کنارش بقیه چیزا.یه سری فعل و انفعالات شیمیایی توسط دارو تو بدن ایجاد میشه که در بهبودی موثر

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...