2777
2789

مخصوصا اونجایی که از همه چیز ناامید بودین و با دوست داشته شدن ار طرفتون نجات پیدا کردین و انگیزه گرفتین

کسی که یهو خدا انداخت تو زندگیتونو الان حالتون خوبه

مخصوصا اونایی که ازدواج کردن بگن

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دیدی چ حال خوبیه؟؟؟ آفرینمنم ندیدم🫤

😄💔🤝🏻

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

درست زمانی که فکرشم نمیکردم تو تنها ترین حالت زندگیم بودم یکی که حتی فکر نمی‌کردم بهم ابراز علاقه کر ...

منتظر بودی یا نه یهو اومد

منظورمه منتظر بودی یکی بیاد تو زندگیت؟

بهش نمیگم شوهرم❌ میگم همه کسم✅

میشه خلاصه تعریف کنی🙃

نه اصلا منتظر نبودم افسرده بودم و خنثی

اینکه من منتظرم بده

عقب میندازه؟

یجا خوندم منتظر نباشید

ولی من اگه این امید رو تو دلم نزارم فکرام هلم میده سمت خودکشی

خودمم نمیتونم از این باتلاق خودمو نجات بدم فقط دعا میکنم

اینکه من منتظرم بدهعقب میندازه؟یجا خوندم منتظر نباشیدولی من اگه این امید رو تو دلم نزارم فکرام هلم م ...

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی سعی کن رو خودت کار کنی وضعیت من بهتر نبود چون افسرده و تنها بودم برگردم عقب لاقل حال خودمو بهتر میکردم ...ولی خوبی که داشتم این بود که دیگه نه میخواستم کسی منو بخواد نه من کسیو که یهو اونجوری شد... سعی کن با خودت تکرار کنی من واسه خودم کافیم و اگر خدا بهم لطف کنه عشق واقعی رو تجربه میکنم فقط عجله نکن و رو خودت تمرکز کن دیر یا زود مهم نیست کیفیت مهمه ممکنه یکی عشق زندگیش رو در هجده سالگی و یکی بیست پنج سالگی پیدا کنه 

میشه خلاصه تعریف کنی🙃

بعداز ۱۵ سال زندگی من که میخندم انگار دنیارو بهش دادن اگه گریه کنم انگار مرغ پر کنده‌اس هر کاری میکنه که من ناراحت نمونم ، این فقط یک موردش هست

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی سعی کن رو خودت کار کنی وضعیت من بهتر نبود چون افسرده و تنها بودم برگردم ع ...

ممنون 🤍🌸

چشم رو خودم کار میکنم

براتون بهترینا رو آرزو میکنم گل💖💋

بعداز ۱۵ سال زندگی من که میخندم انگار دنیارو بهش دادن اگه گریه کنم انگار مرغ پر کنده‌اس هر کاری میکن ...

الهی🥺💖

خوشبخت ترین باشی عزیزم💋