2777
2789
جدی چشم میخونم ...فقط از بس شوکه شدم وسط سیکل بازم پریود شدم میشه بخونم ؟؟؟

اره ربطی نداره اروم باش پیدامیشه بادقت بگرد وبخون بااعتقاد قلبی 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

غصه نخوردی ؟؟؟؟من دارم دق میکنم حداقل ۳۰تومن پولشه😭

چرا کلی گریه زاری .

اخرشم گفتم صدقه سر بچم شاید ی بلایی قضا یی سر دخترم قرار بوده بیاد خدا مالی ضرر زده بهمون صدقه سرمون خدایی ناکرده اگه بچم طوریش میشد میگفتم کاش کل زندگیم دود میشد میرفت هوا ولی بچم سالم بود حالا  ک بچم سالمه همسرم   ضرر مالی کردیم پس خدایا شکرت ک جانی نبوده ضرر مالی بوده و حدود ۵ ماه بدش هم ی پلاک زنجیر برا دخترم خریدیم .

غصه نخور مال دنیا ارزش نداره خدایی ناکرده فکرشو‌بکن اگه بلایی سر بچت خودت شوهرت میومد میگفتی خدایا کاش کل طلاهام نبودن  ولی اینجور نمیشد الان که طلا گم شده هم ناراحت باش هم شاکر خداا .

هر چند میدونم مال دنیاس و زحمت کشیدی برا خریدش ناراحتی طبیعیه خودتو اذیت نکن ناراحت باش طبیعبه میگذره 

من جتی الانم بد ماهات هنوز چشمم دنبالشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد خدا خیرت بده💚

😘😘😘 درکت میکنم عزیزم .ولی ی لحظه فکر کن واقعا بگو‌خدایا شکرت ببین خدا چجوری برات جبران میکنه .

بازم امید وارم پیدا بشه و‌خوشحال و شاد 

حالا کجا گمش کردی جچوری

مرسی عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد خدا خیرت بده💚

خوب کیفتون بگردید استر همه جا رو ممکنه درزی چیزی باسه رفته باشه زیر . من تاپیکا قدیم خوندم برای پیدا شدن طلا . منم از اول تابستون تا اول مهر گوشواره های سرویسم و یک پلاک توپی داخل کیفم گم کردم بعد از داخل کمد دیواری داخل یک پلاستیک پیدا کردم کمد دیواری بالای ۳ بار گشته بودم آخر نذر یک پسر و مادر پیر کردم مبلغی رو فردا شب پیداش شد به طرز عجیبی 

😘😘😘 درکت میکنم عزیزم .ولی ی لحظه فکر کن واقعا بگو‌خدایا شکرت ببین خدا چجوری برات جبران میکنه .باز ...

تو کیفم گذاشته بودم میخواستم بزارم تو جعبه طلاهام بیرون بودم برگشتم دیدم نیست دنیا رو سرم خراب شد ...البته با حرفای شما خیلی حالم بهتر شد❤️

خوب کیفتون بگردید استر همه جا رو ممکنه درزی چیزی باسه رفته باشه زیر . من تاپیکا قدیم خوندم برای پیدا ...

اون مادر پسر رو‌میشماسی ینی منم شنبه روز مهمیه برام نذر کنم ک موفق شدم پول بزنم حسابت  بدی بهشون؟

تو کیفم گذاشته بودم میخواستم بزارم تو جعبه طلاهام بیرون بودم برگشتم دیدم نیست دنیا رو سرم خراب شد .. ...

منم پلاک زنجیر دخترمو از مراسم برگشتیم گذاشتم داخل شمعدان جلو کنسول دیگه یادم رفت بذارم تو‌جعبش بد اونم نظافت کردم خونه رو‌در حد خونه تکونی فک‌کنم بین اشغالا رفت یا جارو‌کشید تو‌خودش با کیسه جارو برقی انداختم دور 😁

خوب کیفتون بگردید استر همه جا رو ممکنه درزی چیزی باسه رفته باشه زیر . من تاپیکا قدیم خوندم برای پیدا ...

شاید باور نکنی اینقد کیف رو زیر و رو کردم تموم پاره پوره شد نیست که نیست خدا رو شکر طلای شما پیدا شده ...رفتم بیرون تو کیفم بود برگشتم از بازار نبود احساس میکنم افتاده از تو کیفم وقتی داشتم خرید میکردم و کارت رو از کیفم در آوردم اگه تو خونه بود احتمال زیاد پیدا میشد

اون مادر پسر رو‌میشماسی ینی منم شنبه روز مهمیه برام نذر کنم ک موفق شدم پول بزنم حسابت بدی بهشون؟

از نزدیک ندیدم عکسشون رو دیدم پسرشون معلول ذهنی و مادر پیری که چشماش کم نوره . ببینم که شماره ای دارن بتونید تماس بگیرید با خودشون صحبت کنید .‌البته شما نذر مد نظر بگیرید اگر درست شد کارتون مبلغ دلخواه بزنید حسابشون . منم گاها هر ماه میزنم نذر هم براشون میکنم دلشون پاکه من دیگه میخواستم برم طلاهامو باوزن کمتر بخرم همون شب خدا به دادم رسید 

تو کیفم گذاشته بودم میخواستم بزارم تو جعبه طلاهام بیرون بودم برگشتم دیدم نیست دنیا رو سرم خراب شد .. ...

اره بابا مال دنیا ارزش نداره .

چند روز پیش اتوبوس چپ کرده کلی سرباز با کلی ارزو فوت شدن ببین خودشون ناکام رفتن خانوادشون که دیگه حدث بزن چ حالین خدا این مصیبت ها رو‌نشون ادم نده سالها بد اصلا یادت نمیاد انگشتری داشتی و‌گم کردی

تو کیفم بود گمش کردم افتاده مثل اینکه

ای خدا حیفشه مسیری که رفتی اگهی بزن شاید یه حلال خور پیدا کرد بعدم یه دعای تو نت هست بنویس بزن به دیوار انشااللع پیدا بشع من تجربشو دارم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻