2777
2789
عنوان

پسری که چهل سالشه وهمه چی تمومه بنظرتون چرا تا الان مجرد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 51 پست
البته سلایق متفاوته اغلب آقایون سن بالا دختر کم سن رو ترجیح میدن اونم بیشتر بخاطر بچه ولی خیلیها هست ...

دخترای کم سن ساده ان وقت زیاد دارن برای خوش گذرونی و رل زدن ، دخترای بزرگ دنبال ازدواجن و رابطه جدی ، دخترای بزرگ چند تا پیرهن پاره کردن رو مردا شناخت نسبی دارن میفهمن طرف چطور اخلاقی داره حتی اگه طرف تو پول و ثروت و قدرت پارو بزنه

اره دقیقا موافقم ولی خیلیارو دیدم تو سن بالا تازه عشقشون گل میکنه اره نظر خودمم اینه اینقد درگیر کار ...

بجز عشق اولش و رابطه اولش و اخلاق مادرش باهاش اینارو بدونی میفهمی چرا ازدواج نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترای کم سن ساده ان وقت زیاد دارن برای خوش گذرونی و رل زدن ، دخترای بزرگ دنبال ازدواجن و رابطه جدی ...

اره دقیقا با این حرف موافقم مردا دنبال یکین که نسبت بهش قدرت داشته باشن

مثل برادر من، برایذما که دلیلش اینا بوده: دختری که لایقش باشه پیدانمیکنیم خیلی وقته میگردیم. حیفمون میاد بدیمش دست یکی دیگه که ممکنه اذیتش کنه😅

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

اینا انتخاب براشون سخته میترسن اشتیاه انتخاب کنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
سن که بالا بره سخت سلیقه بودن بیشتر میشه به خصوص که ایشون هم از هر نظر خوب هستن

اصلا همچین چیزی نیست من خودم یه دهه شصتیم مجردم اتفاقا آدم پخته وعاقل میشه عجله و سر سری تصمیم نمیگیره 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁