عقدیم شب روز زن بدون من خانوادشو برد یه شهر دیگه دکتر به من اصلا نگفت تو هم بیا بعد امشبم رفتیم خونشون خانوادش متلک مینداختن نمیدونم کی یلدایی پس برده ( دختر برای پسر) چون من پارسال پس نبردم فقط همینجوری براش لباس گرفتم و تو تاپیک قبلیمم گفتم کلا شوهرم پیش خانوادش نشسته بود اصلا نیمومد پیش من بعد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعد اومدیم خونه شوهرم شبا اینما میخابه هی میگفت خونمون چت بود منم گفتم ارع تو اونروز که به من نگفتی اصلا رفتی دکتر که منم ی سر بیام امشبم کع اصلا نیومدی پیش من
یهو شروع کرد بگه من تا اخر عمر نوکز مامانم هسمو نمیدونم مردم حتی سر این چیزا زنشونو طلاق میدنو من رابطم با خاهرام خیلی خوب بوده تو باعث شدی من مثل قبل نباشم و این حرفا
بعد اومدیم خونه شوهرم شبا اینما میخابه هی میگفت خونمون چت بود منم گفتم ارع تو اونروز که به من نگفتی ...
اشتباهات همینجاست پسرا تو گوششون خواندن که حواستون باشه زنشون از خواهر مادر میبره و میبرشون واسه همین جبهه نگیر از دست پخت مادرش از فلان خواهرش از مهربونیش یه ویژگی خوب واقعی جلوش تعریف کن یا با نمک بازی بچه خواهرش بذار بدونه دشمنشپن نیستی و قرار نیست جداش کنی بذار بیاد توی یه تیم باهات