2777
2789
عنوان

عروس ها روابط خانواده رو سرد میکنن

698 بازدید | 32 پست

نمیدونم چرا خانواده های ایرانی عروس ها رو عامل جدایی برادرها و خواهر و والدین از فرزندان میدونن. 

برای ما هم خب ارتباطمون با برادرمون،  دایی هامون و عموهامون بعد از ازدواجشون کمتر از مجردیشون شده و این به خاطر اینه که خب تو مجردی خانواده ی جدید نداشتن و وقتشون آزادتر بود  ولی الان زن و بچه دارن و باید برا زن و بچه شون بیشتر از بقیه وقت بذارن. 

حتی با اومدن بچه هم، مرد ها باز هم بیشتر از قبل از خانوادشون دور میشن چون باید علاوه بر وقتی که برای همسرشون میذارن حالا یه وقت مضاعفی هم برای بچه شون بذارن  ولی جالبه کسی اون طفل معصوم رو عامل جدایی و فتنه نمیدونه چون از خون خودشونه ولی عروس رو چون از خون غریبه ست فتنه و عامل دوری میدونن. 

بنظرم داماد ها بیشتر عروس داشتن خیلی بهتره تا داماد

شما کاربر فعالی هستیا

تو همه تاپیک میبینمت😂

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حالا خانم هستم و مجرد، از درس و کار و مشغله فرصت نمیکنم خونواده رو ببینم 

فقط خونه میام انگار برا غذا و خواب و امتحان خوندن.

چه برسه دیگه متاهل بشه اون فرد ، اون یکم انرژی هم باید بذاره برا همسر

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بنظرم داماد ها بیشتر عروس داشتن خیلی بهتره تا داماد

داماد هم بچه ی مردمه اونم عزیزه. 

پسر و برادر و پدر خودمون هم دامادن. 

به جز اون مردهای غیر منطقی که تفکر دیکتاتور گونه و مردسالارانه دارن که نمیذارن زنشون با خانواده ش رفتامد کنه،  بقیه ی داماد ها موردی ندارن 

ببین بعضی عروس ها فقط دنبال قطع رابطه ن

بعضی خانواده شوهرا خوب نیستن و عروس حق داره قطع رابطه کنه اما یه سری بی دلیل قطع رابطه میکنن تا از مشکلات احتمالی جلو گیری کنن

اما درکل حق میگویی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

والا به نظر من 

چه داماد

چه عروس کلا جز خانواده به حساب نمیان

ولی خب با داماد بهتر میشه راه اومد

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

😂😂وای انقد حالم بده چت میکنم یادم بره

ایشالله حالت به اندازه تمام تعداد تاپیک هایی که میری خوش و شاد بشه ( میدونم تو همه تاپیک ها هستی منظورم شادی زیاده ) 😁😂🤍

والا ضوهر من تا مجرد بود یا سرکار بود یا تو اتاقش

پای گوشی و لپتاپش

بعد ازدواج هم ب زور هم من میبرمش خونه باباش هر چن وقت ی بار

ولی اره بازم خونواده های ایرانی فکر میکنن عروس نمیذاره پسرشون بهشون سربرنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ایشالله حالت به اندازه تمام تعداد تاپیک هایی که میری خوش و شاد بشه ( میدونم تو همه تاپیک ها هستی منظ ...

😂😂قربونت عزیزم

میشه واسه ی امتحان مهمی ک دارم دعا کنی از استرس دارم میمیرم

😂😂قربونت عزیزممیشه واسه ی امتحان مهمی ک دارم دعا کنی از استرس دارم میمیرم

🤍🌹😘

انشالله امتحانت و عالی بدی

چون واقعا بعضی ها فتنه ن

جاری من آشوب آورد توی خونواده

خدا ازش نگذره.همرو ریخت به هم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓