2777
2789
اره ولی اصلا به اون ربطی نداشت به نظرم بهتر بود میموندی اونکه بالاخره باید برمیگشت اگه چیزی هم بهت م ...

عزیزم موندن من اونجا ، ی جور بی احترامی به خودم بود 

چون اون از سرکار اومده بود 

گشنه 

خسته 

بعد ی حس معذب بودن ، سربار بودن گرفتم که من اونجا بمونم ولی این بره پرسه بزنه تو خیابون 

جوش برام سنگین شد

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چو ن مجرده درک نمیکنه .تو باهاش حرف بزن شوخی کن باهاش از دلش دربیاد

اخه اصلا تا اومد داخل بدون اینکه نگاه کنه فقط سریع رفت از اتاق لباسش رو برداشت و رفت 

وگرنه تازه از سرکار اومده بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونید قبلش هم ارتباطتون معمولی بود نه صمیمی نه خیلی سرد عادی بود ولی اصلا فکر نمی‌کردم بزنه بیرون ...

به نظر من اگر واقعا دلت میخواد رابطه تون درست بشه، شما پیش قدم شو عزیزم، یا حداقل از طریق پدر و مادرت باهاش ارتباط برقرار کن، شاید اونم دلش بخواد اما غرورش اجازه نده. حداقل اینه که تکلیفت با خودت روشن میشه.

اخه اصلا تا اومد داخل بدون اینکه نگاه کنه فقط سریع رفت از اتاق لباسش رو برداشت و رفت وگرنه تازه از س ...

ای بابا اون جوان .خام. ناپخته.شاید اصلا بخاطر تو نبوده می‌خواسته بیرون بره.مهم پدر مادرت هستند.حالا پیش قدم شوباهاش حرف بزن از دلش درمیاد جوان همینجوریه جاهلن جاهل

یا بهش زنگ بزن، یا بگو مادرت اینا صحبت کنن باهاش، بگن شما زندگیت خوبه و از همسرت راضی ای، و دلتنگ بر ...

اووووه هزار بار مامانم بهش گفته که بابا زندگیه خودش بوده 

اصلا بالفرض هم که اشتباه کرده برگشته 

خب بازم زندگی خودشه 

ولی اینقد سفته و بی خیال نمیشه ...

مثلا امشب وقتی اومد داخل ، من والا شک داشتم سلام کنم بهش یا نه ،،چون واقعا مطمین نبودم جواب بده یا نه 

ترسبدم ضایع بشم ..

که بعدش ک دیدم زد بیرون ، فهمیدم پس درست فکر کردم 

اووووه هزار بار مامانم بهش گفته که بابا زندگیه خودش بوده اصلا بالفرض هم که اشتباه کرده برگشته خب باز ...

اگه اینجوریه پس، نمیدونم واقعا... اصولا مجردها نمیتونن زندگی متاهلی رو درک کنن، فردا که خودش متاهل شد میفهمه نمیشه به زندگی رو به این راحتی به هم زد.

تفاوت سنی من و برادرم هم مثل شماست. زمان ازدواج من، برادرم خیلی رفتارها کرد که ناراحت شدم، اما الان که خودش متاهل شده کاملا رفتارش فرق کرده.

داداش شما هم جوونه و بی تجربه و البته کله شق.

اگه اینجوریه پس، نمیدونم واقعا... اصولا مجردها نمیتونن زندگی متاهلی رو درک کنن، فردا که خودش متاهل ش ...

بخدا فکر می‌کنه انگار دوستی دختر پسری بوده که عین آب خوردن بهم بزنم زندگی رو ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

جالبه دو سال گذشته ،، و میبینن دیگه مشکلی نبوده اما همچنان از موضع ش کوتاه نمیاد .. 

مامانم بهم گفت بمون نرو ،، تا کی مگه میخواد بیرون بمونه 

ولی خودم ی حالی بودم ،دلم نمی‌خواست بیشتر و تو اون وضع بمونم اونجا ..‌‌

از وقتی برگشتم ، همینجور دراز کشیدم و دلم پره 😞😓 

بخدا فکر می‌کنه انگار دوستی دختر پسری بوده که عین آب خوردن بهم بزنم زندگی رو ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جالبه دو سا ...

حق داری عزیزم، ولی بذارش به حال خودش. منم خیلی از این ناراحتیا داشتم در حدی که با خودم میگفتم وقت ازدواجش تلافی میکنم، اما خودش سرش به سنگ خورد. 

حق داری عزیزم، ولی بذارش به حال خودش. منم خیلی از این ناراحتیا داشتم در حدی که با خودم میگفتم وقت از ...

فعلا ی مدت نرم اونجا ؟؟؟ 

دلم خوش بود بعد از دو سال رفتم 

همه☹️☹️

به نظر من برو، شما کار خودتو بکن، خونه ی پدرته حقته بری. شاید واسه اونم کم کم عادی بشه.

چی بگم ..

هوووووف 

بخدا اینقددفکر کردم که دیگه خسته شدم