2777
2789

دو سال پیش سر ی ماجرایی من و همسرم تا مرز جدایی رفتیم ولی خب با ی سری اتفاقا ک افتاد و التماس های زیادددددد شوهرم و اینکه خودم هم صد درصد مطمین نبودم از این تصمیم ،،، برگشتم ... 

ولی این وسط مخالفت پدر و برادرم رو داشتم و گفتن برگردی دیگه ما رو خط بزن ..‌‌‌‌‌‌‌منم واقعا نمیتونستم زندگیمو خراب کنم صرفا بخاطر اینکه اونا خوششون بیاد 

خلاصه برگشتم و بعد از ۲ سال ارتباط نداشتن ، خودم پا پیش گذاشتم و تنهایی رفتم خونه شون ..

پدرم استقبال کرد ،،ولی برادرم ( مجرده ، شیش سال هم کوچیکتر از من )) وقتی شب از سر کار برگشت در رو ک باز کرد منو دید ( من سرم پایین بود داشتم با گوشی کار میکردم ) ،، مستقیم سرش رو پایین انداخت و ب حالت بی محلی فقط رفت کاپشنش رو برداشت از تاق و رفت بیرون از خونه...

یعنی در واقع در اعتراض به حضور من ،از خونه زد بیرون 

خیلییی دلم شکست ولی خودمو کنترل کردم و بعد شام ،، خدافظی کردم و علی رغم اصرار های مامانم ، اومدم خونه خودم .‌‌...  گفتم  آخه وجدانم راضی نمیشه من اونجا بمونم بعد این خسته و گشنه تو خیابونا بچرخه چون من اونجام 

نیاز داشتم باهاتون درد و دل کنم 😞😓😞😓😞😓😓

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماباید میرفتی جلو سلام میدید کدورت از بین میرفت

اخه حداقل شیش سال ازش بزرگترم 

بعدشم آخه من کاری نکردم توهینی نکردم حرف بدی نزدم که بخواد مقصر باشم 

من فقط برگشتم سر زندگیم 

اخه حداقل شیش سال ازش بزرگترم بعدشم آخه من کاری نکردم توهینی نکردم حرف بدی نزدم که بخواد مقصر باشم م ...

نه شما اول شلوغ کردی گفتی طلاق بعد پشیمان شدی این دوتا برات سینه سپر کرده بودن دیگه

حالا تو بزرگی کن 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من الان ی چیزو نفهمیدم جدا شدین ؟ یا نه؟به هر حال میموندی برادرت تا صبح که نمیتونست بیرون باشه مشکل ...

نه جدا نشدم 

خب آخه همین که دید من اونجام زد بیرون 

این بی احترامی نبود بهم ؟؟

کارش که بد بوده و آدم واقعا انتظار نداره. من نمیدونم قبلش رابطه تون چطور بوده، اما اگه خوب بوده و دلت براش تنگ شده، بهش زنگ بزن و بگو. شما بزرگتری، عاقل تری،  اون جوونه و مغرور.

کارش که بد بوده و آدم واقعا انتظار نداره. من نمیدونم قبلش رابطه تون چطور بوده، اما اگه خوب بوده و دل ...

میدونید قبلش هم ارتباطتون معمولی بود نه صمیمی نه خیلی سرد 

عادی بود 

ولی اصلا فکر نمی‌کردم بزنه بیرون از خونه 

گفتم نهایتش کاری ب کار هم نداریم و هرکسی پی خودش 

ولی دیدم نه

نه جدا نشدم خب آخه همین که دید من اونجام زد بیرون این بی احترامی نبود بهم ؟؟

اره ولی اصلا به اون ربطی نداشت به نظرم بهتر بود میموندی اونکه بالاخره باید برمیگشت 

اگه چیزی هم بهت میگفت میگفتی الان همه راضین مشکل از خودته 

اصلا زندگی تو به اون ربطی نداره

♡♡