2777
2789
عنوان

شوهرتون ماهی چند میده بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 58 پست
خب شوهرم ولخرجه.و پول پیش من باشه من بهتر مدیریت میکنمو اونم اینجوری راضی تره.خب من تو زندگی یکم زور ...

چیشد کا زورگو تر شدین. من هرچقد زورگو بودم شوهرم خنثی کرد منو.

من خرج بچه هام زیاده مدرسه و باشگاه و زبان و ..

پای خودشه

خرج خونه صفرتاصد باهزینه های کادو و خیر وشر با خودشه پول نت و شارج گوشیم و خودش میزنه

آرایشگاه خیلی کم میرم ماهی یه بار اصلاح هر دوماه یه رنگ و فیشیال که اونم هروقت بخوام میده وگرنه ناخن ومژه اینا ندارم

پول دکترم برم با خودشه

تفریح م می بره خدایی ماهی دوسه بار رستورانی سینمایی شهربازی و..

باشگاهم نمیرم وقتشو ندارم 

لباسم سالی دوبار کامل می گیرم

غیر اینا ماهی یه تومن میده که تو جیبم پول باشه فقط

کرایه ای چیزی بخوام جایی برم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیشد کا زورگو تر شدین. من هرچقد زورگو بودم شوهرم خنثی کرد منو.

اخه من ۱۳ ساله ازدواج کردم تا ۵ سال اول شوهرم زور میگفت بهم و من کوتاه میومدم.بعد یواش یواش جوابشو دادم و حرفسو قبول نمیکردم و الانا دیگه طفلی مثل موم تو دستمه😄😁میدونه چقدر لجباز و یکدندم.و کلا حرف حرفه منه الان تو خونه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

پولا و کارتا همه دست منه. مدیریت و پس انداز مالی دست خودمه. تا الان پس انداز جدا واسه خودم نداشتم. این ماه گفت روزی 130 تومن واسه خودت جدا پس انداز کن. هرچی هم میخوای بخری از رو پولای پس اندازت برندار. اونا مال خودت

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
من خرج بچه هام زیاده مدرسه و باشگاه و زبان و ..پای خودشهخرج خونه صفرتاصد باهزینه های کادو و خیر وشر ...

خوبه منم قبلا این شکلی بودم دیدم داره دور برمیداره قانون جدید وضع کردم. چون کادو میرف الکی یه گل میخرید میاورد. یا هی میگف ندارم ندارم

اخه من ۱۳ ساله ازدواج کردم تا ۵ سال اول شوهرم زور میگفت بهم و من کوتاه میومدم.بعد یواش یواش جوابشو د ...

بابا بخدا منم همینم. ولی اخرش اعصاب خوردی و سردرش واسم میمونه. بزرگترین تحولم این بود که اولا هیچی نمیداد بهم الان ۶ تومن میده. ۲ ساله ازدواج کردیم

بابا بخدا منم همینم. ولی اخرش اعصاب خوردی و سردرش واسم میمونه. بزرگترین تحولم این بود که اولا هیچی ن ...

خوبه دیگه تو دوسال دستاورد خوبیه خاهر.همینجوری ادامه بده

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
به منم محتوا نویسی یاد میدیندورکاریت؟؟

عزیزم باید دوره شو ببینی

چیزی نیس ک من بخوام اینجا یادت بدم

تو گوگل سرچ کنی ویدئو هاش میاد ببین

بله 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

خوبه منم قبلا این شکلی بودم دیدم داره دور برمیداره قانون جدید وضع کردم. چون کادو میرف الکی یه گل میخ ...

من منظورم از کادو برا خودم نیس

مثال تولد برادر زاده مه با خودش میریم کادو میخریم

چشم روشنی نوزاد خودش پول میده این طور چیزا

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻